Esiintyjä uskonnottomiin juhlatilaisuuksiin

Juhlapuhuja Laura Mäntysalo Pro-Seremoniat -palvelukeskuksesta on osa-aikaisesti turkulainen ja mielellään apuna niin nimiäisten, nimenmuutosjuhlien, häiden kuin hautajaisten seremonioiden kanssa myös Varsinais-Suomessa.

Laura on toiminut juhlapuhujana vuodesta 2005 ja hänellä on laaja kokemus erilaisista tilaisuuksista. Laura rohkaisee perheitä löytämään oman tapansa viettää elämänkaaren käännekohtia – oli se sitten klassisen tyylikäs tai jotain aivan uutta, kunhan se tuntuu omalta.

Puhujatilaukset ensisijaisesti Pro-Seremonioiden kautta, mutta sopivia päiviä voi tiedustella myös suoraan laura.mantysalo@gmail.com tai 0407307483 (puh/viesti/WA).

Musiikkia voi tilata sellisti Oliver Mülleriltä, joka soittaa mielellään uskonnottomissa(kin) juhlissa. Tämä esiintyjä löytyy Pro-Seremonioiden esiintyjäpalvelusta Oliver on opiskellut sellonsoittoa Tampereen ammattikorkeakoulussa ja Göteborgin yliopistossa ja omaa laajan esiintymiskokemuksen. Hän soittaa kaikenlaista musiikkia klassisesta kevyempään (ja heviin!) ja pyytää tarvittaessa muita muusikkokollegoja mukaan keikalle.