Adressit myynnissä

 

Uskonnottomat suruadressit myynnissä

Turun vapaa-ajattelijat myy Vapaa-ajattelijain liiton kustantamia adresseja. Suruadressi on kooltaan 30 x 21 cm ja siinä on ajaton kynttilä- ja kukka-aihe graafisin somistein. Kannessa on Vapaa-ajattelijain liiton tunnus sekä teksti ”Osanotto suruun”. Sisäaukeamalla on valkeassa kentässä teksti ”muistoa kunnioittaen ja suruun osaa ottaen” sekä tilaa vainajan nimelle ja muistosanoille.TILAAMINEN:
puhelinnumerosta 044 0505721, mielellään tekstiviestillä: suruadressi, nimesi, osoitteesi
Maksa (mielellään samana päivänä) 15 euroa yhdistyksemme tilille FI76 5542 4040 0263 75 ja kirjoittamalla viestikenttään nimesi ja osoitteesi. Lähetämme adressin maksun saatuamme.

 

Nyt myynnissä myös onnitteluadressi

Vapaa-ajattelijain onnitteluadressi on kooltaan ja muodoltaan samanlainen kuin suruadressi. Se on pahvia ja siinä on neljä sivua. Välilehtiä ei ole. Retrohenkiseen tapettimaiseen kuvioon on yhdistetty medaljonkialueet. Kannen medaljongissa on teksti Onnea! ja sisäaukeamalla Onnitellen, jossa on myös tilaa omalle tekstille. Väreinä on pehmeitä harmaita sävyjä lukuunottamatta kannessa olevaa vapaa-ajattelijoiden liekkitunnusta, jossa on valkeat liekit oranssilla pohjalla. Adressin takakansi on tummanharmaa.

Näin tilaat onnitteluadressin: soita tai mieluummin lähetä tekstiviesti puhelinnumeroon 044 0505721, ja kirjoita viestiksi onnitteluadressi, nimesi ja osoitteesi.
Maksa (mielellään samana päivänä) 15 euroa yhdistyksemme tilille FI76 5542 4040 0263 75 ja kirjoittamalla viestikenttään nimesi ja osoitteesi. Lähetämme adressin maksun saatuamme.

Huomioi että pankin ja postin toiminta vie useamman päivän. Jos on kiire, ota yhteyttä puhelimitse, pyrimme Turun alueella toimittamaan adressin nopeammin.

Molempia adresseja voi ostaa myös tilaisuuksistamme. Hinta on tällöin ilman postikuluja 13 euroa.