Vapaaklubi Live: Hautaustestamentti-workshop

Vapaaklubi Yliopistonkatu 58 B (6. kerros), Tampere

Oletko pohtinut, miten hautauksesi ja muistotilaisuus hoidetaan? Onko sinulle tärkeää, että hautajaisesi ovat uskonnottomat, ja haluaisit myös läheisten tietävän tästä? Haluatko mahdollisimman ekologisen hautauksen? Näitä tai muita viimeisiä toiveita kannattaa kirjata omaan hautaustestamenttiin hyvissä ajoin. Vapaaklubilla keskustellaan marraskuussa siitä, mitä hautaustestamenttiin kannattaa kirjata, ja mitä sinne voi lain puitteissa kirjata. Lisäksi sivutaan kuolemapositiivisuus-liikettä, joka muun ... Lue lisää

Vuosikokous ja 2023 suunnittelua

Vapaaklubi Yliopistonkatu 58 B (6. kerros), Tampere

Tampereen vapaa-ajattelijat ry:n jäsenet kutsutaan sääntömääräiseen syyskokoukseen, joka pidetään keskiviikkona 7.12.2022 kello 18.00 alkaen yhdistyksen toimitilassa, osoitteessa Yliopistonkatu 58 B, 6. kerros. Tuohon aikaan kiinteistön alaovi on kiinni, joten käytä porttikongissa olevaa ovisummeria.

Kokousta voi seurata myös etänä, mutta etäosallistujilla ei ole äänioikeutta. Käytännössä tämä seuraaminen tapahtuu Zoom-järjestelmällä. Etäosallistuminen edellyttää etukäteen ilmoittautumista sähköpostilla osoitteeseen tampere@vapaa-ajattelijat.fi viimeistään edellisenä päivänä tiistaina. Tarkempi ohje lähetetään ilmoittautuneille.

Joulu kuuluu kaikille

Vapaaklubi Yliopistonkatu 58 B (6. kerros), Tampere

Stiimauslinkki: https://youtu.be/RRAQlFWiEO8 Suomessa talvipäivänseisausta, joulua ja vuoden vaihtumista on juhlittu niin kauan kuin on tallennettua historiaa ja varmasti jo ennen sitäkin. Mistä meille kaikille tutut perinteet kumpuavat, missä määrin ne ovat esikristillisiä ja miksi joulua ylipäätään juhlitaan. Tervetuloa kuulemaan joulun perinteiden ja muidenkin kristinuskon omimien juhlien todellisista taustoista ja keskustelemaan muutenkin uskomattomien ihmisten juhlakulttuurista.

Kinkunsulatuskävely

Vapaaklubi Yliopistonkatu 58 B (6. kerros), Tampere

Pieni kävely, sulatellaan kinkkua.

Vaalipaneeli 1 uskonnonvapaudesta

Vapaaklubi Yliopistonkatu 58 B (6. kerros), Tampere

Vaalipaneeli. Mukana olevista puolueista tulee tieto myöhemmin.