Joulukonsertti 20.12.
makimik / 26.11.2016
Maallista vuodenvaihdetta! Järjestimme joulun edellä, ja sopivasti talvipäivänseisauksen aattona 20.12., joulukonsertin, jonka ohjelma koostui ainoastaan uskonnottomista joululauluista. Konsertin solistina oli laulaja Katariina Lappi, joka on sekä ammattimuusikko että vakaumuksellinen pakana ja Turun vapaa-ajattelijoitten uusi aktiivijäsen. Rentotunnelmainen tapahtuma keräsi pienehkön yleisön lähinnä yhdistyksemme omasta jäsenistöstä. Yhteislaulukin pienestä yleisöstä kuitenkin irtosi kohtuullisen hyvin ja kokemuksen perusteella vastaavia tapahtumia […]
Maallista vuodenvaihdetta!
Järjestimme joulun edellä, ja sopivasti talvipäivänseisauksen aattona 20.12., joulukonsertin, jonka ohjelma koostui ainoastaan uskonnottomista joululauluista. Konsertin solistina oli laulaja Katariina Lappi, joka on sekä ammattimuusikko että vakaumuksellinen pakana ja Turun vapaa-ajattelijoitten uusi aktiivijäsen.

Rentotunnelmainen tapahtuma keräsi pienehkön yleisön lähinnä yhdistyksemme omasta jäsenistöstä. Yhteislaulukin pienestä yleisöstä kuitenkin irtosi kohtuullisen hyvin ja kokemuksen perusteella vastaavia tapahtumia on syytä jatkaa.

[fbcomments]