Vapaa-ajattelijain Liitto ry

Uskonnottomien etu-, oikeusturva- ja kulttuurijärjestö

Toimitusneuvosto tiedottaa
kimmo / 29.12.2016
Liittohallitus nimitti Petri Karisman tilalle Vapaa Ajattelijan päätoimittajaksi Esa Ylikosken.

Henkilöstömuutoksia

Kuten monet varmasti ovatkin jo kuulleet, Vapaa-ajattelijain liiton pitkäaikainen puheenjohtaja Petri Karisma erosi tehtävästään lokakuussa ja näin ollen myös lehden päätoimittaja vaihtuu. Liittohallitus nimitti Petri Karisman tilalle Vapaa Ajattelijan päätoimittajaksi Esa Ylikosken.

Kohti liittokokousta

Liittokokous pidetään kesällä 2017 Oulussa. Kokouksessa valitaan uusi puheenjohtaja, hallitus ja valtuusto. Kuten aiemminkin, puheenjohtajaehdokkaat voidaan esitellä joko lehden numerossa 1/2017 tai 2/2017 hieman riippuen lehden vuoden 2017 ilmestymisaikataulusta. Liiton tulevasta puheenjohtajuudesta kiinnostuneet voivat siis ottaa yhteyttä toimitusneuvostoon osoitteeseen toimitusneuvosto@vapaa-ajattelijat.fi asian tiimoilta.

Lehden hinnankorotus

Lehden tilaus- ja irtonumerohintaan tehtiin korotus. Vuonna 2017 Vapaa Ajattelija -lehden vuositilaus on 30 € ja irtonumeron 8 €. Tätä ennen hintana on ollut vuodesta 2008 asti 25 € / vuosi ja 7 € / numero.

Oikaisu

Lehteen 3/2017 artikkeliin Aito ja oikea, ainut hyvä ja täydellinen avioliitto päätyi lehden editointivaiheessa tapahtunut inhimillinen erehdys. Viimeisessä kappaleen lause ”hienon perheen malliesimerkki Räsänen…” oli muutettu muotoon ”hienon perheen malliesimerkki Päivi Räsänen…” josta syntyi virhe että Päivi Räsänen yksin olisi malliperhe ja kirjan kirjoittaja, kun kirjoittaja oli tarkoittanut aviopari Räsäsiä. Toimitus pahoittelee tapahtunutta virhettä.

Toimitusneuvoston puolesta
Kimmo Laine

Kommentoi

kommenttia

 eroakirkosta.fi | et-opetus.fi | pakkouskonto.fi
Vapaa-ajattelijain Liitto ry