Yleistä

Forssan vapaa-ajattelijat on vuonna 1952 perustettu Kanta-Hämäläinen Vapaa-ajattelijain liiton jäsenyhdistys. Edistämme liiton tavoitteita ja strategiaa yhteistyössä liiton ja sen muiden jäsenyhdistysten kanssa. Olemme näin osa laajempaa uskonnottomien edunvalvonta-, ihmisoikeus- ja kulttuurijärjestöä. Vapaa-ajattelijainliiton ja sen jäsenyhdistysten toiminta on puoluepoliittisesti sitoutumatonta, mutta vaikutamme aktiivisesti kaikkiin poliittisiin puolueisiin tavoitteittemme edistämiseksi liiton kaikilla organisaatiotasoilla.

Liity jäseneksi

Jäsenmaksu päätetään vuosittain, vuodelle 2022 se on 25 euroa. Jos samassa taloudessa asuu useampia jäseniä, muilta perheenjäseniltä maksu on 12 euroa. Voit liittyä jäseneksemme liiton lomakkeella.

Jäsenenä annat tukesi kirkon ja valtion erottamiselle ja muillekin uskontojen etuoikeuksien poistolle. Jäsenyys on kannanotto järjen puolesta uskoa vastaan. Jäsenenä saat:

Liity sähköpostilistalle

Sähköpostilista

forssa.jasenet@vapaa-ajattelijat.fi

on tarkoitettu kaikkien Kanta-Hämeen alueella (Forssa, Hattula, Hausjärvi, Humppila, Hämeenlinna, Janakkala, Jokioinen, Loppi, Riihimäki, Tammela, Ypäjä) asuvien vapaa-ajattelijoiden keskinäistä  tiedottamista ja keskustelua varten riippumatta siitä minkä paikallisyhdistyksen jäseniä he ovat. Sähköpostilistalle voi liittyä (tai erota siitä) ilmoittamalla siitä yhdistyksen sihteerille osoitteeseen.

matti.uusitalo@vapaa-ajattelijat.fi

Nettisivujemme kehittäminen osana laajempaa liiton ja sen yhdistysten kotisivujen kehittämisprojektia on vielä kesken. Esimerkiksi blogiartikkelien kommentointi tulee mahdolliseksi vasta myöhemmin, mutta niistä voi kuitenkin keskustella jo nyt tämän sähköpostilistan välityksellä.

Ryhdy blogin pitäjäksi

Kutsumme nyt kaikkia Kanta-Hämeen alueella asuvia vapaa-ajattelijoita keskustelemaan, ideoimaan ja edistämään maakunnallista yhteistoimintaa. Jos haluat antaa panoksesi tähän työhön, ilmoita siitä webmasterillle osoitteeseen

raimo.rintamaki@vapaa-ajattelijat.fi

saadaksesi sivustolle blogin kirjoittamista varten kirjoittajan roolin.

Liiton keskustelukanavat

Ohjeet Vapaa-ajattelijain liiton sähköpostilistoille liittymiseksi löytyy tästä linkistä.

Vapaa-ajattelijain liitton Discord viestipalveluun pääset luomalla tästä linkistä itsellesi tilin. Viestipalvelu toimii kaikissa selaimissa ja kaikilla älylaitteilla. Käytössä on useita teksti- ja videokanavia.

Paikallisyhdistykset