Yleistä

Forssan vapaa-ajattelijat on vuonna 1952 perustettu Kanta-Hämäläinen Vapaa-ajattelijain liiton jäsenyhdistys. Edistämme liiton tavoitteita ja strategiaa yhteistyössä liiton ja sen muiden jäsenyhdistysten kanssa. Olemme näin osa laajempaa uskonnottomien edunvalvonta-, ihmisoikeus- ja kulttuurijärjestöä. Vapaa-ajattelijainliiton ja sen jäsenyhdistysten toiminta on puoluepoliittisesti sitoutumatonta, mutta vaikutamme aktiivisesti kaikkiin poliittisiin puolueisiin tavoitteittemme edistämiseksi liiton kaikilla organisaatiotasoilla.

Keskustele kanssamme

Pääset mukaan Vapaa-ajattelijain liitton Discord viestipalveluun luomalla tästä linkistä itsellesi tilin. Viestipalvelu toimii kaikissa selaimissa ja kaikilla älylaitteilla. Käytössä on useita teksti- ja videokanavia.

Liity jäseneksi

Voit liittyä jäseneksemme liiton lomakkeella.

Jäsenmaksu päätetään vuosittain, vuodelle 2020 se on 25 euroa. Jos samassa taloudessa asuu useampia jäseniä, muilta perheenjäseniltä maksu on 12 euroa.

Jäsenenä annat tukesi kirkon ja valtion erottamiselle ja muillekin uskontojen etuoikeuksien poistolle. Jäsenyys on kannanotto järjen puolesta uskoa vastaan.

Jäsenenä saat