Vapaa-ajattelijain Liitto ry

Uskonnottomien etu-, oikeusturva- ja kulttuurijärjestö

Pj-vaihdos on lehdistötiedotteen paikka
Jori Mäntysalo / 13.1.2016
Kaikki tärkeät yhdistykset kertovat johtajavaihdoksista. Tiedote on helppo laatia. Meillä tiedotteen pohjalta uutisoi mm. Aamulehti. Siispä tiedottamaan!

Tulin valituksi Tampereen vapaa-ajattelijoiden puheenjohtajaksi. Vaikka monenlaista vapaa-ajattelijoissa on tullut tehtyä, tämä pj-virka on minulle ensimmäinen. Tarkoitukseni on blogata tästä näkökulmasta: enemmän aktiivijäsenille suunnattua virallis-juridistakin juttua ja sisäistä toimintaa, ei niinkään asiaa varsinaisista tavoitteistamme.

Aivan ensimmäinen asia on puheenjohtajan vaihdos, joka on ehdottomasti paikallisen lehdistötiedotteen paikka. Meillä tiedotteen pohjalta uutisoi mm. Aamulehti; tässä kuitenkin malliksi Tamperelaisen juttu: http://www.tamperelainen.fi/artikkeli/344336-vapaa-ajattelijoiden-pitkaaikainen-puheenjohtaja-jattaa-nuijan.

Tiedote on helppo laatia. Kerrotaan kuka valittiin puheenjohtajaksi ja kuka tehtävästä luopui. Hieman uuden pj:n taustaa, pari lausetta siitä mihin suuntaan yhdistystä aiotaan viedä.

Kaikki tärkeät yhdistykset kertovat johtajavaihdoksista. Ja jos emme edes itse pidä itseämme tärkeinä, eivät varmasti pidä muutkaan. Siispä tiedottamaan!

 eroakirkosta.fi | et-opetus.fi | pakkouskonto.fi
Vapaa-ajattelijain Liitto ry