Baari-ilta 20.2. — partio ja uskonto
Jori Mäntysalo / 24.1.2020
Muuttuuko partion suhde uskontoon, kelpaako ateistin lapsi lippukuntaan?

”Partioliikkeeseen kuuluu oman uskon tai muun katsomuksen etsiminen ja myönteinen suhde hengellisyyteen.”, kertoo partion peruskirjan uusin luonnos. Jumala-sanaa ehdotetaan poistettavaksi partiolupauksesta. Muuttuuko partion suhde uskontoon, kelpaako ateistin lapsi lippukuntaan?

Aiheesta alustaa pitkän linjan partiolainen ja kirkkovaltuutettu Riitta Niemistö.

Paikkana baari-illoilla on Gastropub Nordic Otavalankadulla, löytyy Koskikeskusta vastapäätä. Aloitetaan kello 18:30, ja meidät löytää takaosan kabinetista. Ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Joistakin tuotteista saa illalla pienen alennuksen kun kertoo tiskillä olevansa vapaa-ajattelija.

Illat jatkuvat joka neljäs torstai. 19.3. pohdimme miten kansalaisjärjestö voi vaikuttaa eduskuntaan, alustajana entinen kansanedustaja Tiina Elovaara.

Comments

comments