Baari-ilta 12.9. — kouluasiaa
Jori Mäntysalo / 16.8.2019
Milloin ET-opetusta tulee järjestää, onko jumalanpalvelukseen pakko mennä? Opetusneuvos Satu Honkala kertoo.

Opetusneuvos Satu Honkala kertoo koulujen katsomusopetuksesta ja koulupäiviin mahdollisesti liitettävistä jumalanpalveluksista ja vastaavista. Milloin ET-opetusta tulee järjestää, onko jumalanpalvelukseen pakko mennä? Kuuntelijoiden kysymykset ovat sallittuja ja toivottuja.

Tampereen vapaa-ajattelijoiden baari-illassa torstaina 12.9.2019 keskustellaan kouluasioista.

Paikkana baari-illoilla on Gastropub Nordic Otavalankadulla, löytyy Koskikeskusta vastapäätä. Aloitetaan kello 18:30, ja meidät löytää takaosan kabinetista. Ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Joistakin tuotteista saa illalla pienen alennuksen kun kertoo tiskillä olevansa vapaa-ajattelija.

Illat jatkuvat neljän viikon välein, seuraavaksi 10.10. Tällöin alustuksessa kuulemme uskonnosta Aleksis Kiven teoksissa.

Comments

comments