Baari-ilta 11.7. — oluiden maistelua
Jori Mäntysalo / 29.6.2019
Torstaina 11.7.2019 maistelemme oluita ja keskustelemme vapaa-ajattelusta ilman nimettyä aihetta. Maistelu maksaa kymmenen euroa ja siihen kuuluu maisteluannos neljää erilaista olutta sekä selostus oluiden valmistuksesta, maistamisesta yms. Paikalle voi toki tulla vain keskustelemaan; baarissa on myös alkoholittomia vaihtoehtoja. Paikkana baari-illoilla on Gastropub Nordic Otavalankadulla, löytyy Koskikeskusta vastapäätä. Aloitetaan kello 18:30, ja meidät löytää takaosan kabinetista. […]

Torstaina 11.7.2019 maistelemme oluita ja keskustelemme vapaa-ajattelusta ilman nimettyä aihetta.

Maistelu maksaa kymmenen euroa ja siihen kuuluu maisteluannos neljää erilaista olutta sekä selostus oluiden valmistuksesta, maistamisesta yms. Paikalle voi toki tulla vain keskustelemaan; baarissa on myös alkoholittomia vaihtoehtoja.

Paikkana baari-illoilla on Gastropub Nordic Otavalankadulla, löytyy Koskikeskusta vastapäätä. Aloitetaan kello 18:30, ja meidät löytää takaosan kabinetista. Ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Joistakin tuotteista saa illalla pienen alennuksen kun kertoo tiskillä olevansa vapaa-ajattelija.

Illat jatkuvat niin, että pidetään poikkeuksellisesti viiden viikon väli. Tämän jälkeen jatketaan joka neljäs torstai eli 15.8., 12.9., 10.10., 7.11. ja 5.12.

Comments

comments