Baari-ilta 13.6. — Eutanasia ja Exitus ry
Jori Mäntysalo / 17.5.2019
Millainen eutanasialaki Suomeen tarvitaan? 13.6. baari-illassa alustaa Exitus ry:n hallituksen jäsen.

Torstaina 13.6.2019 baari-illassa keskustellaan eutanasiasta. Millainen on laki eri puolilla Eurooppaa, ja ennenkaikkea millainen sen pitäisi olla Suomessa. Tuleeko oikeuden elämään rinnalla olla myös oikeus kuolla?

Aiheesta alustaa Exitus ry:n hallituksen jäsen Merja Soisaari-Turriago. Hän kertoo samalla myös järjestön toiminnasta.

Paikkana baari-illoilla on Gastropub Nordic Otavalankadulla, löytyy Koskikeskusta vastapäätä. Aloitetaan kello 18:30, ja meidät löytää takaosan kabinetista. Ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Joistakin tuotteista saa illalla pienen alennuksen kun kertoo tiskillä olevansa vapaa-ajattelija.

Illat jatkuvat siten, että seuraava on neljän viikon kuluttua 11.7. Sitten on poikkeuksellisesti viiden viikon väli, jonka jälkeen jatketaan joka neljäs torstai eli 15.8., 12.9., 10.10., 7.11. ja 5.12.

Comments

comments