Baari-ilta 18.4. — Vaalien läpikäyntiä
Jori Mäntysalo / 22.3.2019
Torstaina 18.4.2019 keskustelemme vaalituloksesta ja saamme vieraita Turusta.

Torstaina 18.4.2019 keskustelemme vaalituloksesta ja saamme vieraita Turusta.

Tutkitaan millaisia päätöksiä vaalikoneemme https://uskonnonvapaus.fi/vaalit/eduskunta2019/ perusteella voi arvella uuden eduskunnan tekevän esimerkiksi uskontojen ja elämänkatsomustiedon opetuksen suhteen.

Saamme myös pari vierasta Turusta. Tarkoituksena on kuulla miten Varsinais-Suomen vaalipaneeli sujui, ja kertoa miten toimivat omat baari-iltamme joihin olimme kutsuneet puolueita.

Paikkana baari-illoilla on Gastropub Nordic Otavalankadulla, löytyy Koskikeskusta vastapäätä. Aloitetaan kello 18:30, ja meidät löytää takaosan kabinetista. Ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Joistakin tuotteista saa illalla pienen alennuksen kun kertoo tiskillä olevansa vapaa-ajattelija.

Illat jatkuvat neljän viikon välein, seuraava kerta siis 16.5. Tällöin Liisa Mustanoja, kielentutkija FT ja res. luutnantti, tulee puhumaan siitä, millaisena uskonnon rooli näyttäytyy toisen maailmansodan aikaisten kenttäpostikirjeiden valossa.Comments

comments