Baari-ilta 18.4. — Vaalien läpikäyntiä
Jori Mäntysalo / 22.3.2019
Torstaina 18.4.2019 keskustelemme vaalituloksesta ja saamme vieraita Turusta.

Torstaina 18.4.2019 keskustelemme vaalituloksesta ja saamme vieraita Turusta.

Tutkitaan millaisia päätöksiä vaalikoneemme https://uskonnonvapaus.fi/vaalit/eduskunta2019/ perusteella voi arvella uuden eduskunnan tekevän esimerkiksi uskontojen ja elämänkatsomustiedon opetuksen suhteen.

Saamme myös pari vierasta Turusta. Tarkoituksena on kuulla miten Varsinais-Suomen vaalipaneeli sujui, ja kertoa miten toimivat omat baari-iltamme joihin olimme kutsuneet puolueita.

Paikkana baari-illoilla on Gastropub Nordic Otavalankadulla, löytyy Koskikeskusta vastapäätä. Aloitetaan kello 18:30, ja meidät löytää takaosan kabinetista. Ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Joistakin tuotteista saa illalla pienen alennuksen kun kertoo tiskillä olevansa vapaa-ajattelija.

Illat jatkuvat neljän viikon välein, seuraava kerta siis 16.5. Tällöin Liisa Mustanoja, kielentutkija FT ja res. luutnantti, tulee puhumaan siitä, millaisena uskonnon rooli näyttäytyy toisen maailmansodan aikaisten kenttäpostikirjeiden valossa.



Comments

comments