Baari-ilta 21.2. — Puolueet, osa 2
Jori Mäntysalo / 24.1.2019
SDP:n, Perussuomalaisten ja SKP:n edustajat keskustelemassa uskonnonvapaudesta

Tampereen vapaa-ajattelijat jatkaa kolmen illan sarjaa, joissa puolueiden jäseniä tulee kertomaan mikä on heidän näkemyksensä uskonnonvapauteen. Tuleeko kirkon ja valtion suhteita purkaa? Mitä mieltä jumalanpilkkalaista, eläinsuojelusta ja rituaaliteurastuksesta, ympärileikkauksesta? Miten hautaustoimi pitää hoitaa?

Helmikuussa näistä kysymyksistä keskustellaan Perussuomalaisten, SDP:n ja Suomen kommunistisen puolueen edustajien kanssa torstaina 21.2.2019.

Paikkana baari-illoilla on Gastropub Nordic Otavalankadulla, löytyy Koskikeskusta vastapäätä. Aloitetaan kello 18:30, ja meidät löytää takaosan kabinetista. Ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Joistakin tuotteista saa illalla pienen alennuksen kun kertoo tiskillä olevansa vapaa-ajattelija.

Baari-illat jatkuvat joka neljäs torstai, tätä seuraava siis 21.3. Tällöin kolmen kerran sarjan päättää Vasemmistoliiton, Vihreiden ja Feministipuolueen edustajat.

Comments

comments