Baari-ilta 27.12 — mennyttä ja tulevaa
Jori Mäntysalo / 1.12.2018
Tip-tap tipetapi tip tip tap. Vuoden viimeinen baari-ilta pidetään 27.12 eli välittömästi joulun jälkeen, lanttulaatikon maku vielä suussa. Ei alustusta, vaan keskustelua menneestä vuodesta, tulevan vuoden suunnittelua ja mahdollisesti eroakirkosta.fi-palvelun vuodenvaihdetiedotteen luonnostelua. Paikkana baari-illoilla on Gastropub Nordic Otavalankadulla, löytyy Koskikeskusta vastapäätä. Aloitetaan kello 18:30, ja meidät löytää takaosan kabinetista. Ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Joistakin tuotteista […]

Tip-tap tipetapi tip tip tap. Vuoden viimeinen baari-ilta pidetään 27.12 eli välittömästi joulun jälkeen, lanttulaatikon maku vielä suussa.

Ei alustusta, vaan keskustelua menneestä vuodesta, tulevan vuoden suunnittelua ja mahdollisesti eroakirkosta.fi-palvelun vuodenvaihdetiedotteen luonnostelua.

Paikkana baari-illoilla on Gastropub Nordic Otavalankadulla, löytyy Koskikeskusta vastapäätä. Aloitetaan kello 18:30, ja meidät löytää takaosan kabinetista. Ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Joistakin tuotteista saa illalla pienen alennuksen kun kertoo tiskillä olevansa vapaa-ajattelija.

Baari-illat jatkuvat joka neljäs torstai, tätä seuraava siis 24.1.2019. Tällöin vieraana Keskustan, Kokoomuksen ja Liberaalien edustajat kertomassa puoleensa kannasta uskonnonvapauteen.

Comments

comments