Baari-ilta 1.11 — Protuleirit
Jori Mäntysalo / 5.10.2018
Mitä leirillä tehdään, montako nuorta leirin käy? Entä jos haluaa sekä protun että rippileirin? Mikä on suhde vapaa-ajattelijoihin?

Marraskuun ensimmäinen päivä kuulemme protuleireistä. Mitä leirillä tehdään, montako nuorta leirin käy? Entä jos haluaa sekä protun että rippileirin? Mikä on suhde vapaa-ajattelijoihin? Aiheesta kertoo baari-illassamme torstain 1.11.2018 Protun aktiivijäsen Niko Vallenius.

Etukäteen tietoa voi katsoa osoitteesta protu.fi.

Paikkana baari-illoilla on Gastropub Nordic Otavalankadulla, löytyy Koskikeskusta vastapäätä. Aloitetaan kello 18:30, ja meidät löytää takaosan kabinetista. Ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Joistakin tuotteista saa illalla pienen alennuksen kun kertoo tiskillä olevansa vapaa-ajattelija.

Baari-illat jatkuvat joka neljäs torstai, tätä seuraava siis 29.11. Tällöin Heikki Saxén alustaa lääketieteen etiikasta.

Comments

comments