Metsäretki 9.5.2018
Kaj Torrkulla / 8.5.2018
Tampereen vapaa-ajattelijat järjestää pienimuotoista reippailua keskiviikkona 9.5.2018.

Mennään metsään!

Tampereen vapaa-ajattelijat järjestää pienimuotoista reippailua keskiviikkona 9.5.2018. Menemme Kintulammin alueelle, jossa kävelemme pari kilometriä, paistamme makkaraa ja kävelemme takaisin. Lähdemme kello 17 toimiston edestä (Yliopistonkatu 60) ja alueen parkkipaikalla olemme näin ollen noin kello 17.20. Sopii tietysti tulla myös suoraan tuonne alueelle, osoite Kintulammentie 390.

Yhdistys tarjoaa makkarat. Sen ja kyytien järjestelyn vuoksi mielellään ilmoittauminen etukäteen osoitteeseen tampere@vapaa-ajattelijat.fi. Ilmoitathan samalla allergiat ja ruokavaliot, sekä haluatko kyydin tai voitko tarjota sellaista.

Tietoa alueesta: https://kintulammi.fi/

Comments

comments