Uusien jäsenten ja toimintaan tutustujien ilta yhdistyksen toimistolla 19.9.2017 klo 18.00 alkaen
Kaj Torrkulla / 23.8.2017
Tiistaina 19.9.2017 kello 18.00 alkaen pidetään yhdistyksen toimistolla erityisesti uusille tai ei-vielä-toiminnassa-oleville vanhoille jäsenille suunnattu ilta.

Hei uusi jäsen, tai sinä, joka et ole vielä ollut Tampereen vapaa-ajattelijoiden toiminnassa mukana.

Tiistaina 19.9.2017 kello 18.00 alkaen pidetään yhdistyksen toimistolla erityisesti uusille tai ei-vielä-toiminnassa-oleville vanhoille jäsenille suunnattu ilta. Paikalla on useampi hallituksen jäsen valmiina vastaamaan kysymyksiin. Pidetään mahdollisesti pieniä alustuksia eri aiheista ja projekteista kiinnostuksen mukaan. Kerrotaan mitä nyt tehdään ja samalla suunnitellaan uutta ja tulevaa toimintaa. Kaikki uudet ideat ovat tervetulleita.

Mukaan voit kutsua myös yhdistyksen toiminnasta kiinnostuneita tuttavia.

Huom! Tämä EI ole ”nakitustilaisuus” hommiin. Voit tulla vapaasti tutustumaan toimintaan, ei tarvitse pelätä että ”joutuu” tekemään jotain. Kaikki yhdistyksen toiminta perustuu täysin vapaaehtoisuuteen. Kerromme vain mitä kaikkea teemme ja ideoimme yhdessä uutta.

Toimiston osoite on Yliopistonkatu 58 B, 6. kerros. Pienteollisuustalon ovet ovat lukittuja iltaisin, joten käyttäkää porttikongissa olevaa ovisummeria saapuessanne.

Tervetuloa!

Comments

comments