Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Luontoretki Hervantajärvelle

22.4.2023 klo 14:00 - 17:00

Makkaraa ja materialistista maailmankuvaa tarjolla, mausteena sinappia ja sekularismia. Lähdetään lauantaina 22.4.2023 kello 14 ratikan Hervannan puoleiselta päätepysäkiltä, josta puolisen kilometriä ja viitisen minuuttia myöhemmin olemme suunilleen osoitteessa Havukankaari 15 (Tai Hantanraitti, alue on uutta ja katuja ei ole vielä kaikilla kartoilla: tästä karttaan) ja siirrymme metsään.

Kävelyä metsässä on reilut kaksi kilometriä suuntaansa. Menemme rauhallista vauhtia reittiä, jossa ei ole hankalia korkeuseroja. Piikkikorkokengät kannattaa kuitenkin säästää muihin tilaisuuksiin. Perillä paistetaan makkaraa, maissia tai muuta maukasta siis syödään voileipää ym, koska ruohikkopalovaroitus on voimassa. Takaisin lienemme noin kello 17.

Tulipaikkamme on Viitastenperän laavu — varsin erilainen, palkitun arkkitehti Malin Moision suunnittelema taukopaikka kauniin järven rannalla.

Ilmoittautumiset edellisenä päivänä osoitteeseen tampere@vapaa-ajattelijat.fi, kerro mahdolliset allergiat ja ruokavaliot. Kerro myös puhelinnumero äkillisten muutosten varalta.

 

Tiedot

Päivämäärä:
22.4.2023
Aika:
14:00 - 17:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Ratikan päätepysäkki, Hervanta
Makkarajärvenkatu 53
Tampere, Finland
+ Google Map