Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Vaparit tuuliajolla

11. elokuuta klo 16:00 - 22:00

Keskiviikkona 11.8. lähdemme kahdella Tampereen vaparien purjehtivan jäsenen veneellä Näsijärvelle. Lähtö on kello 16, voidaan hieman venyttää lähtöä, jos jollekin osallistujalle tekee tiukkaa, mutta että ehdimme Pimeeseen ja takaisin ennen kuin valot sammuvat taivaalta, olisi hyvä olla mahdollisimman ajoissa liikkeellä.

Mukaan mahtuu kymmenen ensimmäisenä ilmoittatunutta. Tilaisuuden ilmoittautumisohje on tullut sähköpostilla 1.8.; lähetä viestiä ellei postia ole tullut.

Lähtö on Naistenlahdesta, Tampereen pursiseuran seuramajan edestä. Osoite on Kekkosenkatu 10 ja saapumisohjeet löytyvät seuran sivuilta: https://www.taps.fi/pursiseura/ajo-ohjeet/

Mukaan säänmukainen varustus ja jos sää on liian sateinen tai on ukkosta, pitää purjehdusta siirtää, koska myrskyyn ei purjehtija koskaan lähde. Pientä tihkua emme pelkää ja molemmissa veneissä voi myös olla sisätiloissa, kuivassa ja lämpimässä kajuutassa.

Kummassakin veneessä on riittävästi pelastusliivejä kaikille osallistujille, joten sellaisia ei tarvitse ottaa mukaan, mutta jos omistaa jolla- tai paukkuliivit, ne voi ottaa halutessaan. Oransseja Rukka-mallisia, niskatuellisia liivejä ei kannata purjeveneeseen tuoda, koska ne estävät veneessä liikkumisen.

Matka Pimeesalmen Telakalle kestää parisen tuntia ja saman verran takaisin. Eli kannattaa varautua siihen, että olemme aika myöhään perillä. Matkanopeuteen vaikuttaa eniten tuulen suunta ja voimakkuus.

Perillä Pimeessä on ravintola, jonka ruokalistan näkee sivulta https://pimeesalmi.fi/ruokalista/. Ruokailemme kukin omalla kustannuksella. Kummassakin veneessä on myös jääkaapit, joten mukaan voi ottaa myös omia eväitä.

Tiedot

Päivämäärä:
11. elokuuta
Aika:
16:00 - 22:00
Tapahtumaluokka: