Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Vapaaklubi Live: Hautaustestamentti-workshop

24. marraskuuta klo 18:00 - 20:00

Oletko pohtinut, miten hautauksesi ja muistotilaisuus hoidetaan? Onko sinulle tärkeää, että hautajaisesi ovat uskonnottomat, ja haluaisit myös läheisten tietävän tästä? Haluatko mahdollisimman ekologisen hautauksen? Näitä tai muita viimeisiä toiveita kannattaa kirjata omaan hautaustestamenttiin hyvissä ajoin.

Vapaaklubilla keskustellaan marraskuussa siitä, mitä hautaustestamenttiin kannattaa kirjata, ja mitä sinne voi lain puitteissa kirjata. Lisäksi sivutaan kuolemapositiivisuus-liikettä, joka muun muassa kannustaa ihmisiä puhumaan omasta viimeisestä tahdosta jo ennen kuolemaa.

Keskusteluun johdattaa Vapaa-ajattelijoiden aktiivi, toimittaja Petra Packalén. Paikan päälle saapuvat voivat luoda oman hautaustestamentin paikan päällä. Hautaustestamentin teossa voi halutessaan hyödyntää Vapaa-ajattelijoiden valmista lomaketta.

Vapaaklubi Live striimataan TaVa:n Youtube-kanavalle.

Tapahtuma on torstaina 24.11. toimitilassamme Vapaaklubilla, joka löytyy Pienteollisuustalosta Tampere-taloa vastapäätä, osoite Yliopistonkatu 58 B 6. krs. Tervetuloa paikalle jo klo 18, keskustelu alkaa klo 18:30. Yhdistys tarjoaa kahvia ja teetä ja voit tuoda mukana myös omia virvokkeitasi. Illat jatkuvat noin kerran kuussa. Seuraava kerta on 21.12.

Tiedot

Päivämäärä:
24. marraskuuta
Aika:
18:00 - 20:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Vapaaklubi
Yliopistonkatu 58 B (6. kerros)
Tampere, 33100

Järjestäjä

Tampereen vapaa-ajattelijat