Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Turun vapaa-ajattelijain lukupiirin nettitapaaminen

26.11.2020 kello 19:00 - 21:00

Lukupiiri kokoontuu etäyhteyksin

Turun vapaa-ajattelijain lukupiiri kokoontuu toistaiseksi etäyhteyksin joka kuun viimeisenä torstaina klo 19. Sekä yhdistyksen uudet ja vanhat lukupiiriläiset että myös muiden yhdistysten jäsenet ovat tervetuleita mukaan nettitapaamisiin.

Kun haluat mukaan, ota yhteyttä vetäjä Eero Suorsaan eero.k.suorsa@utu.fi.

Syksyn 2020 lukuohjelma:

  • Syyskuu, 24 päiväMariana MazzucatoArvo, globaalin talouden luojat ja välistävetäjät.
  • Lokakuu, 29 päivä: Toni Morrison: Sinisimmät silmät. Lokakuussa tutustumme Nobelisti Toni Morrisonin esikoisteokseen. Kirjassa afroamerikkalainen tyttö haluaa itselleen siniset silmät. Teos on lohduton kuvaus ihmisestä rasismin ja yhteiskuntaluokkien välisen epätasa-arvon kurimuksessa.
  • Marraskuu, 26 päiväAndrew Solomon: Keskipäivän demoni. Masennuksen atlas. Mitä masennus on? Miksi tähän tautiin sairastutaan? Millaisia hoitokeinoja siihen on? Mitä masennuksen taustalta löytyy? Andrew Solomonin teos saavutti ilmestyessään 2001 klassikon aseman. Kirja on kokonaisvaltainen, omaelämänkerrallisella otteella maustettu kuvaus masennuksen maailmaan.
  • Joulukuu, poikkeuksellisesti jo torstai 17 päiväMasha Gessen: Venäjä vailla tulevaisuutta.Vuoden tietokirja Yhdysvalloissa: National Book Award 2017 -voittaja.
    Venäjä vailla tulevaisuutta on palkitun reportterin ja Putinin elämäkerran kirjoittajan voimakas, ajankohtainen ja varoittava tarina siitä, miten Venäjä taipui yhden sukupolven aikana uudenlaisen yksinvaltiuden alle. Teos on kokeneen journalistin tekemä tietokirja, mutta se on kirjoitettu kertomakirjallisuuden keinoin, vahvasti eläytyen ja kirjailijan omien muistikuvien värittämänä.

Tiedot

Päivämäärä:
26.11.2020
Aika:
19:00 - 21:00

Tapahtumapaikka

Videoneuvottelu
Suomi

Järjestäjä

Turun vapaa-ajattelijat / Eero Suorsa
Sähköposti:
eero.k.suorsa@utu.fi
Kotisivu:
http://vapaa-ajattelijat.fi/turku/