Jäsentiedote: Marraskuu 2021

Syysvuosikokous

Sääntömääräinen syysvuosikokous pidetään Forssan Järjestöjentalolla 25.11.2021 alkaen klo 17.00. (Osoite Kuhalankatu 17)

Nettisivut 

Yhdistykselle on perustettu nettisivut osoitteeseen https://vapaa-ajattelijat.fi/forssa/ osana liiton nettisivustojen kehityshanketta. Kehittämistyö on vielä kesken ja kaikki parannusehdotukset ovat tervetulleita. Palautetta voi antaa yhdistyksen sisäisellä sähköpostilistalla. 

Sisäinen sähköpostilista 

Yhdistyksen sisäistä tiedottamista ja keskustelua varten on perustettu sähköpostilista: 

forssa.jasenet@vapaa-ajattelijat.fi 

Tässä vaiheessa listaan on liitetty kaikki jäsenet, jotka ovat ilmoittaneet sähköpostiosoitteensa yhdistykselle. 

Kaikki yhdistyksen jäsenet voivat liittyä sähköpostilistalle (tai erota siitä) ilmoittamalla siitä yhdistyksen sihteerille osoitteeseen 

matti.uusitalo@vapaa-ajattelijat.fi 

Tarkemmin asiasta kerrotaan yhdistyksen nettisivuilla. Yhdistyksen sisäisen sähköpostilistan lisäksi voit liittyä myös liiton sähköpostilistoille: 

https://vapaa-ajattelijat.fi/sahkopostilistat/

Kansalaisaloite: ET sallittava kaikille 

Toivomme kaikkien jäsentemme levittävän aktiivisesti tietoa tästä kansalaisaloitteesta. Sen voi allekirjoittaa pankkitunnuksia käyttäen sähköisesti osoitteessa: 

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/8860 

tai täyttämällä ja palauttamalla oheisen paperilomakkeen. 

Voit joko monistaa lomaketta tai tilata niitä lisää osoitteesta kansalaisaloite@et-opetus.fi kerätäksesi lisää kannatusilmoituksia ja palauttaa ne joko vuosikokouksessa tai postittaa ne suoraan palautusosoitteeseen ET-kansalaisaloite, Neljäs linja 1, 00530 Helsinki. 

Voit myös monistaa QR-koodin sisältävää mainosta tai tilata niitä lisää osoitteesta kansalaisaloite@et-opetus.fi ja levittää niitä julkisille ilmoitustauluille. 

QR-koodin kuvaamalla pääsee suoraan aloitteen sivulle. Mainoksessa mainittu osoite – is.gd/etvapaaksi – on lyhyempi oikotie aloitteen sivulle:  https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/8860 

QR-koodin sisältäviä mainoksia on saatavilla myös tarroina. Niitä voi tilata osoitteesta kansalaisaloite@et-opetus.fi ja kiinnittää harkinnan mukaan laillisiin ja hyödyllisiin paikkoihin. 

Lisätietoja asiasta osoitteessa:  

https://et-opetus.fi/kansalaisaloite/lisatietoja/#MITEN-VOIN-AUTTAA 

Jätä kommentti