Toiminnanjohtajan terveiset

Nöyrin anteeksipyyntö postitussotkusta Vapaa Ajattelija -lehden numeron 2/2016 osalta. Kirjapainon postitus oli vahingossa käyttänyt numeron 4/2015 postituslistaa. Liittokokous on vuonna 2017 kesäkuussa. Lisätietoja, ohjeita ja aikataulu ilmestyvät liittohallituksen 10.9. kokouksen […]

Nöyrin anteeksipyyntö postitussotkusta Vapaa Ajattelija -lehden numeron 2/2016 osalta. Kirjapainon postitus oli vahingossa käyttänyt numeron 4/2015 postituslistaa.

Liittokokous on vuonna 2017 kesäkuussa. Lisätietoja, ohjeita ja aikataulu ilmestyvät liittohallituksen 10.9. kokouksen jälkeen yhdistyksen sähköpostiin ja liiton kotisivuille vapaa-ajattelijat.fi. Lukekaa liiton sivulta säännöt, siellä on paljon asiaa liittokokouksesta.

Sähköpostilistat Jäsenvastaavat-lista poistetaan, koska se ei ole toiminut. Yhdistykset-listalle kuuluvien henkilöiden sähköpostiosoitteet ja muutokset tulee toimittaa minulle.

Tarkistakaa yhdistyksenne tiedot liiton kotisivuilta ja ilmoittakaa korjaukset minulle. Vapaa Ajattelija-lehden takasivun tietojen muutokset toimitetaan suoraan osoitteeseen toimitusneuvosto@vapaa-ajattelijat.fi, samaan osoitteeseen voi lähettää myös juttuja ja juttuvinkkejä.

Maarit Fredlund