Vapaa-ajattelijain Liitto ry

Uskonnottomien etu-, oikeusturva- ja kulttuurijärjestö

Oulunseudun Vapaa-ajattelijat vaihtoi puheenjohtajaa
kimmo / 19.3.2016
Oulunseudun Vapaa-ajattelijat ry valitsi viime lauantain vuosikokouksessaan uudeksi puheenjohtajakseen Timo Karjalaisen Oulusta. Vuodesta 2000 asti puhetta johtanut Jouko Saksio jatkaa yhdistyksen hallituksessa ja toimii edelleen juhlapuhujana nimijuhlissa, häissä ja hautajaisissa. Timo Karjalainen on 39-vuotias IT-alan yrittäjä ja ohjelmistosuunnittelija. Hän toimii puheenjohtajana myös kansalaisten sähköisiä oikeuksia puolustavassa Electronic Frontier Finland – Effi ry:ssä. Karjalainen kertoo haluavansa […]

Oulunseudun Vapaa-ajattelijat ry valitsi viime lauantain vuosikokouksessaan uudeksi puheenjohtajakseen Timo Karjalaisen Oulusta. Vuodesta 2000 asti puhetta johtanut Jouko Saksio jatkaa yhdistyksen hallituksessa ja toimii edelleen juhlapuhujana nimijuhlissa, häissä ja hautajaisissa.

Timo Karjalainen on 39-vuotias IT-alan yrittäjä ja ohjelmistosuunnittelija. Hän toimii puheenjohtajana myös kansalaisten sähköisiä oikeuksia puolustavassa Electronic Frontier Finland – Effi ry:ssä.

Karjalainen kertoo haluavansa edistää oikeudenmukaisuuden toteutumista uskonnonvapaus-, sananvapaus-, yksityisyys- ja tasa-arvokysymyksissä.

Jouko Saksio

 eroakirkosta.fi | et-opetus.fi | pakkouskonto.fi
Vapaa-ajattelijain Liitto ry