Tammikuun VAbaarilla poikkeava ajankohta.
Teemu / 19.1.2018
Tervetuloa Helsingin seudun vapaa-ajattelijat ry:n VAbaari-tilaisuuteen maanantaina 29.1. klo 17.30 – uskontojen ja katsomusten yhteisymmärrysviikon merkeissä. Tilaisuuden aiheena on uskonnoton tapakulttuuri ja sekulaarit seremoniapalvelut. Lyhyen alustavan puheenvuoron pitää Anneli Aurejärvi-Karjalainen joka toimii sekulaarijärjestöjen yhteisen palvelukeskuksen Pro-Seremonioiden vetäjänä. Kyseessä […]

Tervetuloa Helsingin seudun vapaa-ajattelijat ry:n VAbaari-tilaisuuteen maanantaina 29.1. klo 17.30 – uskontojen ja katsomusten yhteisymmärrysviikon merkeissä.

Tilaisuuden aiheena on uskonnoton tapakulttuuri ja sekulaarit seremoniapalvelut. Lyhyen alustavan puheenvuoron pitää Anneli Aurejärvi-Karjalainen joka toimii sekulaarijärjestöjen yhteisen palvelukeskuksen Pro-Seremonioiden vetäjänä.

Kyseessä on vapaamuotoinen keskustelutilaisuus VAbaari, joita järjestämme kuukausittain ravintola Oivassa, (Porthaninkatu 5, Kolmannen linjan kulmassa). VAbaarit ovat yleensä kuukauden kolmantena maanantaina, mutta nyt se järjestetään poikkeuksellisesti myöhäistettynä Uskontojen ja katsomusten yhteisymmärrysviikolle (28.1. – 4.2.2018).

Kutsumme tilaisuuteen uskontokuntiin kuulumattomien lisäksi myös uskonnollisten yhdyskuntien toimihenkilöitä ja aktiiveja – tutustumaan vapaa-ajattelijoihin ja sekularismiin.

Muut tulevat VAbaarit löydät tapahtumakalenteristamme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *