Peto jo keskellämme!

Uskovat väittävät yhtenään, että lopunajat ovat alkaneet, koska he joutuvat esimerkiksi maanjäristyksiin paljon useammin kuin muut. Lisäksi heidän mielestään ennen vanhaan hyvään sota-aikaan ei ollut yhtä usein maanjäristyksiä kuin nykyään. Lopunaikojen täytyy siten olla käsillä nyt.

Onpa esitetty sellaistakin, että - suuren runoilijan Johanneksen aikoinaan Ilmestyskirjassaan esiin nostama - peto olisi jo joukossamme. Sellaiseksi on ehdotettu mm. Madonnaa, Michael Jacksonia, George W. Bushia ja Bill Gatesia. Moni on löytänyt pedon merkin, 666, tavarapakkauksissa olevasta viivakoodista. Omakohtaisia havaintoja tehneenä olen kauhukseni havainnut, että peto on todellakin joukossamme. Kaikki vain ovat veikanneet kohteen tähän mennessä väärin.

Katsokaas suurella runoilijalla Johanneksella oli tapana pitää roomalaisia pahuuden edustajina. Erityisesti keisari Neron hän koki pahimmaksi, ja kirjoittaessaan tuon miekkosen nimen kreikkalaisen version armenialaisittain jättämällä vokaalit pois, syntyi: nrwnqst. Siis mikä ilmiömäinen keksintö! Kirjaimilla on myös lukuarvo ja tätä kautta hän ynnäsi tulokseksi 666. Ällistyttävää! Suuren runoilijan Johanneksen täytyi olla nero jo eläessään!

Edellisestä viisastuneena olen päättänyt tutkia asioita hiukan minäkin. Käytän tutkimuksessani samantapaista menetelmää kuin suuri runoilija Johannes. Kohteinani ovat vanhoillislestadiolaisuus (vnhllslstdlss), jehovat (jhvt), lutikat = luterilainen kirkko (ltkt), hellarit = helluntailaiset (hllrt), morkut = mormonit (mrkt), Koiviston halleluja = Nokia Mission (kvstnhlllj) ja vapaakirkko (vpkrkk). Tämän jälkeen lasken suomalaisten kirjainten järjestysnumeron mukaisesti pisteet kullekin seurakuntien nimen konsonantille, ja kas, niiden summaksi kertyy 666!

Kun vielä lasken kohteiden määrän, niitä on seitsemän! Siis aivan kuten suuri runoilija Johannes ennustaa pedolla olevan päitä. Tämä on kauheaa! Peto on jo keskellämme ja sillä on valtavasti valtaa. Se kykenee kieltämään joiltakin jopa kondomin käytön yhdynnässä.

En halua mitenkään vähätellä suuren runoilijan Johanneksen taiteellista kyvykkyyttä, mutta minusta hänen pedon merkikseen kehittämä 666 muistuttaa pikemminkin homojunaa kuin laajemmin suosittua 69:ää. Tietenkin petoja on joka alalla, jopa sängyssä, ja Johannes on ehkä saattanut olla enämpi kallellaan nimenomaan junan suuntaan, mikä selittänee hänen mieltymyksensä juuri 666:een pedon merkkinä.

Toisaalta, jos pohdiskelemme pedon merkkiä seitsenpäisyyden pohjalta, sen pitäisi olla suuren runoilijan Johanneksen toiveiden perusteella 6666666 eli yksi jokaisesta lahkosta. Sitä voisi jo sanoa ihan kelvolliseksi junaksi, eikä se olisi lohikäärmeenäkään enää väheksyttävä vaan todellinen peto. Kyseessä ei ainakaan olisi kaksivaunuinen siirtelyveturi 666. Suomalaiskansallisen letkajenkan tahdissa 6666666-pedon liikehdintä pakottaisi kenet tahansa näkijän hymyyn. Siinä siis olisi todellista ilosanomaa.

Erikoista tässä 6666666:ssa on sen kulttuurillista tannertamme voimakkaasti yhdistävä ominaisuus. Nimenomaan tämä seikka on ollut pitkään hakusessa.

Tapio Aho

Seuraava juttu: Liikaa uskonto-ohjelmia