Muutosta ja kehitystä

Koska toiminta Tampereen Vapaa-ajattelijoissa on viime aikoina vilkastunut, niin päätimme, että Pakanasanomien päätoimittaminen kannattaa antaa jonkun muun kun puheenjohtajan vastuulle. Tällä toimenpiteellä varmistamme se, että Pakanasanomat saa sille kuuluvan huomion. Erillinen päätoimittajuus mahdollistaa myös Pakanasanomien voimallisemman ja pitkäjänteisemmän kehittämisen. Pakanasanomien kehittämiseen onkin tarkoitus satsata ensi vuonna merkittäviä taloudellisia ja henkisiä voimavaroja.

Nyt kädessäsi oleva lehti on kokenut pienen kasvojen kohotuksen verrattuna edellisiin lehtiin. Mutta tämä on vasta alkusoittoa. Ensi vuonna tulemme parantamaan taittoa ja juttujen tasoa, niin että jokainen tamperelainen vapaa-ajattelija voi ylpeänä kertoa, että tämä on minun yhdistykseni lehti.

Juttujen kirjoa on laajennettu tähän numeroon. Uusina juttutyyppeinä ovat tulleet mukaan pakina ja runo. Pakina ja runo on luonnollisesti pyritty tekemään vapaa-ajattelijoiden hengen mukaisesti. Pakinalla ja runolla on tarkoitus keventää muuten tieteellisen asiallista lehden ilmettä, jotta lehti olisi mahdollisemman monen lukijan mieleen.

Nyt tehdyt ja tulevat muutokset lehdessä tulevat varmasti herättämään keskustelua ja toivoisinkin, että te lukijat voisitte antaa palautetta tästä ja tulevista Pakanasanomista.

Iloista Joulua

Petri Karisma
Päätoimittaja

Seuraava juttu: Onko kristillisyys jälleen muodissa