Näpit irti Molokista

Raamattu on todella aikaansa edellä oleva teos. Turhaan eivät uskovaiset sitä ole kehuneet. Jo tuhansia vuosia sitten siihen on keksitty nimetä nykypäivän tuotekehittelyä. Otetaanpa pari lainausta esimerkiksi ja analysoidaan niitä hieman. Lainaukset ovat vuoden 1992 uudesta suomennoksesta.

3. Moos. 18:21 "Älä uhraa lastasi Molokille..." 3. Moos. 20:4-5 "Jos seudun väki kuitenkin ummistaa silmänsä siltä, että hän on uhrannut lapsensa Molokille, eikä surmaa häntä, minä itse käännyn häntä ja hänen perhettään vastaan ja poistan kansansa keskuudesta sekä hänet että kaikki muut, jotka hänen esimerkkiään seuraten ovat olleet minulle uskottomia ja ryhtyneet palvelemaan Molokia."

Molokithan ovat kaikille tuttuja Sittareitten pihoilta ja reippaat asiakkaat voivat tuoda lajitellut jätteensä niihin uusiokäytön materiaaliksi. Uskonnollisissa piireissä kuitenkin halutaan välttää lapsityövoiman käyttö ja kieltää uhraamasta lapsia moiseen siivoushommaan.

Jos uskovainen laittaa lapsensa eli uhraa hänet viemään esimerkiksi tyhjiä maitotölkkejä Molokiin, kyseinen uskovainen on Raamatun mukaan surmattava. Hukkukoot laiskat uskovaiset vaikka jätöksiinsä, kunhan käskevät lapsensa jättämään Molokit rauhaan!

Raamattu tarjoaa myös virkeitä neuvoja nykypäivän seksuaalisiin sekstailuihin: 3. Moos. 20:18 "Jos mies makaa kuukautistilassa olevan naisen kanssa ja yhtyy häneen, he ovat molemmat paljastaneet naisen veren lähteen. Heidät on poistettava kansansa keskuudesta."

Suomessa on erittäin harvinaista yhtyä kuukautistilassa olevaan naiseen. Näet tiedossa ei ole yhtäkään tapausta, että jotkut olisivat karkotettu - tästä niin kristillisestä maasta - Siperiaan vain siksi, että he olisivat seksuaalisesti sekstailleet kuukautistilan aikaan.

Toisaalta asia saattaa olla hyvinkin tavanomaista. Miniristeilyjen täyttämät laivat seilaavat Turun ja Tukholman väliä päivittäin, ja rohkenen väittää, että kyseiset alukset eivät ole selipaatteja eli paatteja, joissa vietetään selibaattia. Jokaisella risteilyllä ilmeisesti purjehtii hetkiseksi joko Suomesta tai Ruotsista poistettuja. Raamatussahan ei mainita, kuinka pitkäksi aikaa kuukautistilan aikaan sekstailleet pitää poistaa kansan keskuudesta. Rangaistuksen kärsimiseen riittänee miniristeily, ja niiden suosion perusteella suomalaiset kristityt sovittavat tuomioitaan innokkaasti.

Raamatun edistyksellisyyttä kuvastaa erinomaisella tavalla suhtautuminen sairauksiin. 3. Moos. 13:8 "Pappi tarkastakoon hänet, ja jos ihottuma on levinnyt, hänet on julistettava saastaiseksi; tauti on spitaalia." 3. Moos. 13:45-46 "Spitaalitautia sairastavan tulee käyttää repaleisia vaatteita, pitää hiuksensa hajallaan ja kasvojensa alaosa peitettynä sekä huutaa: 'Saastainen, saastainen!' Niin kauan kuin hän potee tautiaan, hän pysyy saastaisena. Hänen on asuttava erillään leirin ulkopuolella."

Näin olemme saaneet opetuksen siitä, että terveyskeskukset ovat turhana rahanmenona suljettava. Nimitelkööt sairaat leirin ulkopuolella itseään. Se riittää. Välttäkää spitaalia!

Tapio Aho

Seuraava juttu: Atte Ateisti ja pastori Pyhätosi