PRO-SEREMONIAT TAMPEREELLE

Pro-Seremoniat (Prometheus-seremoniat Oy) on suomalaisten siviilijärjestöjen yhteinen, voittoa tavoittelematon palvelukeskus. Sen tehtävä on auttaa uskontokuntiin kuulumattomia kauniiden siviilihäiden, -hautajaisten ja lapsen nimenantojuhlien eli nimiäisten järjestämisessä.

Pro-Seremoniat järjesti huhtikuussa kaksi koulutus / rekrytointitilaisuutta Tampereella päämääränään saada Tampereen alueelle omia juhlapuhujia ja muusikoita. Tavoitteessa onnistuttiin varsin hyvin, koska tähän mennessä olemme saaneet toimitaan mukaan neljä uutta juhlapuhujaa ja kaksi muusikkoa. Toiminnassa mukana olevien kuvat on nähtävillä Pro-Seremonioiden henkilökunta sivulla www.pro-seremoniat.fi/palvelut/henkilokunta.phtml.

Tampereen omien puhujien ansiosta Pro-sereminoiden palvelutaso Pirkanmaalla nousee huomattavasti. Aikaisemmin ongelmana oli se, että juhlapuhujat ja muusikot tulivat Tampereelle Helsingistä, joka luonnollisesti aiheutti turhaa matkustamista.

Koska juhlapuhujatoiminta saatiin näin hyvin käyntiin Tampereella, rohkaisee se Tampereen vapaa-ajattelijoita markkinoimaan Pro-Seremonioita ja juhlapuhujatoimintaa.

Pro-seremoniat löytyy internetistä osoitteesta www.pro-seremoniat.fi.

Petri Karisma

Seuraava juttu: Historiaa, osa 4: Vuodet 1940-1945