Edellinen Sisällysluetteloon Seuraava

Toimiston kuulumisia

Toimistomme on edelleen avoinna maanantaista perjantaihin klo 13 -17, keskiviikkoisin periaatteessa klo 18 asti. Käytännössä ovi on useimmiten ollut avoinna myöhempäänkin, ja keskiviikoistahan on jo tullut perinne: aina täällä jotakin tapahtuu iltamyöhään. Johtokunta kokoontuu parillisina viikkoina klo 17.45, parittomina viikkoina on joka toisella kerralla opintokerho, siis 17.2., 17.3. jne., ja jäljelle jäävät keskiviikot (3.2., 3.3. jne) ovat ideariihen käytössä. Muistathan, että kaikki nämä tilaisuudet ovat avoimia, ole siis tervetullut.

Toimistotyöntekijä on palkattu osapäiväiseksi yhdistelmätuella. Nykyinen työsuhde päättyy huhtikuun lopulla, mutta meillä on hyviä toiveita saada uusi työntekijä samalla systeemillä. Toimiston puoleen voit kääntyä aina kohdatessasi uskonnottomuuteen liittyviä ongelmia, keksiessäsi uusia ideoita toiminnan kehittämiseksi, halutessasi auttaa toimintamme pyörittämisessä tai poiketa ihan muuten vain juttelemassa ja mahdollisesti tuttuja tapaamassa. Myös EU:n ruoka-apua on luultavasti saatavilla taas myöhemmin keväällä.

Toimistomme on myös Tampereen Pakanasanomien toimitus. Siispä, jos (kun) Sinulla on hyviä aiheeseen sopivia juttuja tai jutun aiheita, tuopa niitä tänne. Valmiita juttuja ei vielä kertaakaan ole ollut liikaa, ja toivotuista aiheista yritämme saada tekstiä aikaiseksi. Mikäli olet muuten lehdestä kiinnostunut etkä vielä kuulu jäsenistöömme, voit sopia lehden toimittamisesta kotiisi.

Simo Järvinen

Edellinen Sisällysluetteloon Seuraava