Tampereen vapaa-ajattelijoiden uusi johtokunta

Yhdistyksen vuosikokous pidettiin tiistaina 15.3. Tampereen vapaa-ajattelijoiden toimistolla. Päätettävänä oli tavanomaisten tili ja vastuuvapauden myöntämisen sekä puheenjohtajan ja johtokunnan valitsemisen lisäksi myös liittokokousedustajien valinta vapaa-ajattelijain liiton liittokokoukseen. Liittokokouksessa kesällä yhdistystä edustavat Teuvo Kantola ja Petri Karisma.

Yhdistyksen uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Laura Mäntysalo. Laura on toiminut Tampereen vapaa-ajattelijoissa viiden vuoden ajan ja hän on 25-vuotias. Lauran valinnasta tulee aivan varmasti olemaan hyötyä vapaa-ajattelijoiden tavoitteiden ajamisessa.

Johtokunnan järjestäytymisessä oli periaatteena, että jokaisella johtokunnan jäsenellä on jokin nimetty tehtävä. Varapuheenjohtajan tehtävän otti Timo Rantala. Tämän tehtävän yhtenä keskeisenä osana on Tampereen vapaa-ajattelijoiden toimintojen kirjaaminen toimintajärjestelmäksi ja toiminnan kehittäminen. Taloudenhoitajan tehtävää hoitaa Jani Hinkka ja sihteeriksi valittiin Kirsi Koskenkorva. Kirsi toimii myös Pakanasanomien taittajana.

Varsinaisten nimenkirjoittajien lisäksi tehtäviä saivat myös Jori Mäntysalo, jonka tehtävänä on huolehtia uusista jäsenistä ja jäsenrekrytoinnista. Kaj Torrkulla toimii yhdistyksen sivuston ja eroakirkosta.fi sivuston webmasterina. Kaj:n tehtäviin kuuluu myös jäsenrekisterin ylläpito. Teuvo Kantola otti hoitaakseen yhteydet muihin yhdistyksiin ja yhteisöihin. Petri Karisma jatkaa Pakanasanomien päätoimittajana. Petri hoitaa myös Tampereen vapaa-ajattelijoiden ja eroakirkosta.fi sivuston tiedotuksen.

Lisäksi jäseniksi johtokuntaan valittiin Sirkka Vadén ja Juha Seitz.