Edellinen Sisällysluetteloon Seuraava

Toimiston toiminnoista

Toimistomme aukiolo näyttäisi ainakin toistaiseksi turvatulta. Siispä ovemme on avoinna maanantaista perjantaihin klo 13 -17 ja keskiviikkoisin täällä tapahtuu iltamyöhään. Näillä näkymin johtokunta kokoustaa parittomien viikkojen keskiviikkoiltaisin klo 17.45, parillisilla viikoilla on vuoron perään ideariihi ja opintokerho klo 18, ellei opintokerho päätä itselleen sopivampaa kokoontumispäivää.

Päiväsaikaan voit poikkeilla toimistolla kyselemässä, ideoimassa, kahvilla tai kirjahankinnoilla. Meillä on myynnissä kirjallisuutta uskontokritiikistä yhdistyksen historiikkiin. Lähinnä jäsenistölle tarkoitetussa kirjastossa on lainattavissa teoksia, joita ei välttämättä muualta löydä. Lisäksi olemme taas saaneet jaettavaksi pienen erän EU:n ruoka-apua.

Osoitteemmehan muistatkin:

Yliopistonkatu 60 A, (7. krs)
33100 Tampere
Ellet pääse paikalle, toimii puhelin numerolla 222 5803.

Muita toimintoja

Pakanasanomat ilmestyy taas ensi vuoden alkupuolella. Siispä tarvitaan juttuja, aiheita, piirroksia, ideoita ja innokkaita toimittajia. Lehteä varten julistettu kirjoituskilpailu ei ole tuottanut montaakaan kirjoitusta täällä ahkeroivien aktiivien ulkopuolelta. Niinpä olemme päättäneet jatkaa kilpailua vuoden loppuun. Kirjapalkinto(ja) arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken, ja lehden toimituskunta valikoi kulloinkin julkaistavat jutut.

Lehden edellinen numero on ollut myös internetissä kotisivumme yhteydessä kiinnostuneiden tutkailtavana. Myös tämä numero on tarkoitus sijoittaa verkkoon(*). Tarvitsisimme kuitenkin innostuneita avustajia operaation suorittamiseksi ja muutenkin kotisivujemme ahkerammaksi ajantasaistamiseksi. Samoin, jos teillä on omia kotisivuja, joiden arvelisitte kiinnostavan muitakin, voisitte toimittaa tiedon toimistolle, niin voisimme laittaa niille linkin omalta sivultamme.

Simo Järvinen

(*) Latojan huomautus: kappaleen sisältö lienee hieman vanhentunut...

Edellinen Sisällysluetteloon Seuraava