Sisällys Seuraava

Erinomaista kesää, hyvät lukijat

Kohtapa huokaisen helpotuksesta. Tätä Pakanasanomien numeroa on valmisteltu viime syksystä lähtien, ja nyt se näyttää valmistuvan. Vihdoinkin!

Yhdistyksen vuosikokouksessa maaliskuun lopulla uusittiin johtoa. Teuvo Kantola sai pyytämänsä vapautuksen puheenjohtajuudesta jääden kuitenkin asiantuntemuksineen johtokunnan jäseneksi, minut valittiin hänen seuraajakseen. Kiitän luottamuksesta omasta ja koko valitun johtokunnan puolesta.

Tavoitteenani on saada yhdistyksemme entistä näkyvämmäksi ja toimivammaksi sekä perinteitä kunnioittaen että uusia toimintamuotoja etsien.

Tehokkaaseen toimintaan kuuluu mielestäni, että tehtävät eivät kasaudu yksiin käsiin, jotka eivät kuitenkaan ehdi tehdä kaikkea. Ensimmäisenä esimerkkinä tästä on uuden hallituksen järjestäytymiskokouksessa nimetty tiedotustyöryhmä: joukkona saamme aikaan enemmän ja parempaa (toivottavasti).

Tiedottamiseen on kuluneena talvena kiinnitetty aikaisempaa enemmän huomiota, pieniä ilmoituksia on ollut lehdissä ja ilmoitustauluilla. Tiedonvälitys myös kehittyy: Kuluneen talven aikana olemme saaneet jäseneksi ilmoittautumisia, jotka on toimitettu Internetin välityksellä liittoon. Nyt yhdistyksellä on omakin sähköpostiosoite: vapatre@sci.fi [Lisäys 2002: vanhentunut, uusi osoite yhdistys@tampere.vapaa-ajattelijat.fi] Sitäkin kautta saa siis tiedon kulkemaan.

Seuraava operaatio on yhdistyksen kotisivun rakentelu, jonka jälkeen haluamamme tiedot ovat aina verkkosurffaajien luettavissa. Opintotoiminta yritetään myös pitkän tauon jälkeen saaada käyntiin. Toimistolla kokoontui jo kerran joukko asiasta kiinnostuneita, ja tämä toivottavasti laajeneva joukko kokoontuu pitkin kesää suunnitellen opinto-, keskustelu- yms tilaisuuksia ja muutakin toimintaa.
Kannattaa poikkeilla ja kysellä.

Vielä kerran uskomattoman hyvää kesää

Simo Järvinen

Sisällys Seuraava