Tampereen vapaa-ajattelijat ry

Pakanasanomat 1/2002

Pääkirjoitus - Simo Järvinen
Miksi Aamulehti otsikoi "Kiinnostus kirkkoon kasvussa", kun kirkosta eroaminen lisääntyy? Eikö kirkossa vietettävä joulujuhla ei ole enää kristillinen, kun virsien välillä lauletaan myös Petteri Punakuono?
Rajanvetoa - Jori Mäntysalo
Pääsisikö taivaaseen, jos uskoisi että Jumalan pojan nimi oli Taavetti, tai että Jeesus nousi kuolleista toisena eikä kolmantena päivänä? Mikä on avioliiton määritelmä?
Terveisiä kristitylle - Jori Mäntysalo
Jori sai postia, ja lupaa Uskonnolliset ihmeparanemiset lääketieteellis-psykologisesta näkökulmasta -kirjan lähettäjälle.
Mäntän Lukiossa addressi uskonnottomien oikeuksien puolesta - Perttu Luukko
Mäntän lukiossa oppilaat keräsivät addressin ja pyysivät uskonnottomille oppilaille turvapaikkaa päivänavausten ajaksi. Rehtori ei malttanut jättää näpäyttämättä oppilaita, vaikka myöntyikin addressiin.
Mies ja paperikassi - Liisa Lahdenmäki
osaatko suudella oletko koskaan suudellut onko asvaltti suudellut sinua oletko suudellut märkää asvalttia (kaksoset joilla on oma kieli luistelevat järven jäällä toinen vajoaa avantoon huutaa jotain kaksosten kielellä toinen seuraa samaan hautaan sinun on kylmä äidin pistävä kuumeinen silmä hokee sinun syysi sinun syysi
Tieto-Finlandia -palkinto agnostikolle - Teuvo Kantola
Arviota Tietofinlandia-palkinnon saaneesta Kotona maailmankaikkeudessa -kirjasta sekä katkelma tekijän haastattelusta.
Tajunnan virtaa - Liisa Lahdenmäki
Pakanasanomien deadline lähestyy uhkaavasti ja Laura on sanonut säälimättömään vartionjohtajan tapaansa ettei siitä tällä kertaa lipsuta. Minulla ei vain tunnu olevan ihmiskunnalle mitään merkittävää sanomaa, joten ei auta muu kuin antaa tajunnan virrata...
Erkin elämä, osa 14 (sarjakuva) - Juha Seitz
Erkki kertoo mitä toinen ryöväreistä todella sanoi ristillä.
Sananeliö
Minikokoinen sanaruudukko.

Lehti on saatavilla myös yhtenä dokumenttina.