Yhdistyksen esittely
Kotkan Vapaa-ajattelijat ry / 11.1.2021

Kotkan Vapaa-ajattelijat on kansalaisjärjestö, jonka päätavoite on valtion ja kirkon erottaminen toisistaan. Olemme paitsi kansalaisjärjestö myös kulttuuri- ja oikeusturvajärjestö. Kotkan Vapaa-ajattelijat ry on Vapaa-ajattelijoiden vanhin paikallisosasto Suomessa, perustettu 4. lokakuuta 1929.  Ensimmäinen puheenjohtaja oli Abel Levänen ja sihteerinä toimi Paavo Heinonen. Jäseneksi perustamiskokouksessa ilmoittautui 81 henkilöä.


Yhdistyksen jäsenmaksu on 32 euroa ja se sisältää neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Vapaa-Ajattelija -lehden kotiinkannettuna. Yhdistyksen toimisto sijaitsee Kotkan Munsaaressa, osoitteessa Munsaarentie 70. Varsinaisia aukioloaikoja ei ole, mutta soittamalla alla olevaan numeroon sovitaan tapaamisesta.


Yhdistyksen viralliset kokoukset pidetään kaksi kertaa vuodessa. Keväällä vuosikokous ja syksyllä syyskokous. Myös muulloin pidettävät hallituksen kokoukset ovat avoimia jäsenille. Järjestämme ajoittain opinto/keskusteluiltoja eri teemoista, kuten esimerkiksi kestävä kehitys tai uskonnottomat juhlatilaisuudet. Hautausmaan hoito ja kesäpaikkamme Vapaaranta Viikarin saaressa tarjoavat mahdollisuuden talkootoimintaan hyvässä seurassa.


Kysy lisää!
Puhelin 0440 183 966