5.10.2015 Ilkka Niiniluoto: Hyvä elämä ilman uskontoa
kimmo / 15.9.2015
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=vf3r8y_LVfY[/youtube] Helsingin Vapaa-ajattelijat järjestää Ilkka Niiniluodon alustus- ja keskustelutilaisuuden maanantaina 5.10. Tilaisuuden aiheena on Hyvä elämä ilman uskontoa. Tilaisuus järjestetään Porthanian salissa PIII, Yliopistonkatu 3, klo 18-20. Tapahtuma kuvataan, ja video julkaistaan tällä sivulla tapahtuman jälkeen niille jotka eivät pääse paikalle. Tapahtuman Facebook-sivu. Syksyn muut tapahtumat löydät tapahtumakalenteristamme. Innokkaimmat voivat myös tulostaa tapahtuman mainoksen ja […]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=vf3r8y_LVfY[/youtube]

Helsingin Vapaa-ajattelijat järjestää Ilkka Niiniluodon alustus- ja keskustelutilaisuuden maanantaina 5.10. Tilaisuuden aiheena on Hyvä elämä ilman uskontoa. Tilaisuus järjestetään Porthanian salissa PIII, Yliopistonkatu 3, klo 18-20. Tapahtuma kuvataan, ja video julkaistaan tällä sivulla tapahtuman jälkeen niille jotka eivät pääse paikalle.

Tapahtuman Facebook-sivu.
Syksyn muut tapahtumat löydät tapahtumakalenteristamme.

Innokkaimmat voivat myös tulostaa tapahtuman mainoksen ja levittää sitä ilmoitustauluille.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *