Voi minun Päiviäni
kimmo / 3.9.2012
Vuoden 2011 eduskuntavaalien pesu-jytkyllä oli varsin dramaattinen vaikutus Suomen hallitukseen. Pesuilla itsellään ei ollut tämän kanssa niinkään tekemistä. Heidän poliittiset aikaansaannokset ovat olleet tähän asti lähinnä vittuilua ja satiirin viljelyä, ei mitään varsinaisesti hyödyllistä. Perhosvaikutuksena kuitenkin jytkyily johti siihen että Kristillisdemokraatit pääsivät hallitukseen, ja millä hinnalla! Sen sijaan että kiidettäisiin eteenpäin edistyksen tiellä, hallitus on […]

vmpVuoden 2011 eduskuntavaalien pesu-jytkyllä oli varsin dramaattinen vaikutus Suomen hallitukseen. Pesuilla itsellään ei ollut tämän kanssa niinkään tekemistä. Heidän poliittiset aikaansaannokset ovat olleet tähän asti lähinnä vittuilua ja satiirin viljelyä, ei mitään varsinaisesti hyödyllistä. Perhosvaikutuksena kuitenkin jytkyily johti siihen että Kristillisdemokraatit pääsivät hallitukseen, ja millä hinnalla! Sen sijaan että kiidettäisiin eteenpäin edistyksen tiellä, hallitus on nyt jumissa kädet sidottuna. Ei saa edistää homojen asiaa. Ei saa parantaa transsukupuolisten asemaa. Ei saa leikata uskonnonopetusta. Ei eutanasiaa. Ei sitä eikä tätä eikä ainakaan tuota!

Kaiken takana on nainen, Päivi Räsänen. On jotenkin käsittämätöntä että yksi ihminen pystyy toimimaan kaiken kehityksen jarruna, ja kapulana hallituskoneiston rattaissa. Kun keskustelua eutanasiasta yritettiin keväällä herätellä henkiin, Räsänen iski pöytään natsikortin. Kun hallitusohjelmaa aikoinaan sorvattiin kasaan, Sisäministeriksi nostettu Räsänen vaati silloin että tasa-arvoista avioliittolakia ei oteta hallitusohjelmaan. Siksi se on pitänyt salakuljettaa eduskuntaan kansanedustajilta tulleena lakialoitteena joka nyt lepää jonkun virkamiehen työpöydän laatikossa odottamassa päivää jolloin aurinko nousee lännestä.

Räsäsen luotsaamat kridet ovat vastuussa myös siitä ettei transsukupuolisten sterilisaatiota vaativaa lakia olla vielä muuttamassa, kuten tällä hetkellä on Ruotsissa tapahtumassa. Kaikki mikä poikkeaa heteroperheestä pitäisi ilmeisesti Raamatun mukaan polttaa roviolla tai kivittää mutta sterilointi nyt on vähintä mitä niille luonnonoikuille voi tehdä. Ettei tule lisää semmoisia. Logiikka tässä on kaiketi se että transsukupuoliset synnyttäisivät lisää transsukupuolisia… Tai jotain? Kyllä Päivi lääkärinä tietää miten biologia toimii.

Opetusministeri Gustafsson sai edeltäjältään Henna Virkkuselta tehtäväkseen opetussuunnitelmauudistuksen. Hui kauhistus, uskonnonopetus oli uhattuna! Siitä meinattiin leikata jopa kolme tuntia pois! Mutta mikäs tuolta saapuukaan? Onko se luuta? Onko se vessaharja? Ei, se on Teräs-Päivi, joka viitta hulmuten ryntäsi katalan opetusministerin tontille vastustamaan uskonnonopetuksen leikkauksia. Huh, vain yksi ussantunti menetettiin, mutta jäljelle sentään jäi kymmenen hyvää tuntia joiden aikana tulevat sukupolvet ohjelmoidaan kilteiksi ev.lut-veron maksajiksi.

Tätä kirjoittaessani mieleeni muistui vitsi jossa kehon eri elimet väittelivät siitä kuka on kehon johtaja. Aivot ottivat johtajuuden taakan, koska nehän kaikki käskyt antavat. Sydän vaati johtajuutta koska pumppaa kaiken veren joka pitää muut elimet liikkeessä, ja niin edelleen… Väittelyä jatkui eri elinten kesken kunnes pyllyreikä meni lakkoon jonka seurauksena kaikilla alkoivat kurjat ajat. Muut elimet luovuttivat. Pyllyreikä sai tahtonsa läpi ja se julistettiin kehon johtajaksi. En minä tällä yritä sitä sanoa että Päivi Räsänen olisi hallituksen suurin persreikä, mutta tuli nyt vaan mieleen.

Kimmo Laine

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *