USKOMATON-lehti
kimmo / 2.10.2011
Helsingin vapaa-ajattelijat ry:n uusi laajalevikkinen, 16-sivuinen USKOMATON-lehti on ilmestynyt lokakuun Voima-lehden liitteenä. Voima-lehteä on jaossa useissa jakopisteissä pääkaupunkiseudulla ja eri puolilla maata; lehden painos on 70 000 kpl. USKOMATON-lehteä on myös saatavissa erillisenä rajoitettu määrä mm. jakoon esimerkiksi oppilaitoksiin (tiedustelut ja tilaukset 0504685332). Helsingin vapaa-ajattelijain jäsenille 16-sivuinen lehti lähetetään jäsenkirjeen mukana. Lehteen voi myös tutustu […]

kansiHelsingin vapaa-ajattelijat ry:n uusi laajalevikkinen, 16-sivuinen USKOMATON-lehti on ilmestynyt lokakuun Voima-lehden liitteenä. Voima-lehteä on jaossa useissa jakopisteissä pääkaupunkiseudulla ja eri puolilla maata; lehden painos on 70 000 kpl.

USKOMATON-lehteä on myös saatavissa erillisenä rajoitettu määrä mm. jakoon esimerkiksi oppilaitoksiin (tiedustelut ja tilaukset 0504685332). Helsingin vapaa-ajattelijain jäsenille 16-sivuinen lehti lähetetään jäsenkirjeen mukana.

Lehteen voi myös tutustu netissä: http://helsinki.vapaa-ajattelijat.fi//uskomatonlehti/
ja suoraan näköislehteen: http://helsinki.vapaa-ajattelijat.fi/uskomatonlehti/uskomatonlehti.pdf

Lehden teemana on omantunnon ja vakaumuksen vapauden toteutuminen eri elämänvaiheissa ja varsinkin julkisissa palveluissa. Juttuja on päivähoidosta, kouluista, armeijasta, seksuaalisuudesta, kriisiavusta, hautauspalveluista. Joukossa on henkilöhaastatteluja ja mielipidekirjoituksia sekä tilastotietoja graafeina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *