Vapaa-ajattelijain Liitto ry

Vapaa-ajattelijain liitto ry

Uskonnottomien edunvalvonta-, oikeusturva- ja kulttuurijärjestö

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Helsingin VAbaari 20.2. Uskontojen uhrien tuen UUT:n toiminta ja vertaistuki

20 helmikuun @ 18:00 - 20:00

Ero lestadiolaisista, viidesläisistä, helluntailaisista, jehovantodistajista, mormoneista, babtisteista tai islamista? Mitä seurauksia, mistä ja millaista tukea?

Erilaisten uskonyhteisöjen toiminnassa voi olla yksilön ihmisoikeuksien ja hyvinvoinnin kannalta haitallisia elementtejä riippumatta siitä, toimivatko ison evankelis-luterilaisen kirkon sisällä vai sen ulkopuolella, itsenäisenä tai jonkun kansainvälisen organisaation ohjaamina.

Helsingissä helmikuun VAbaari 20.2. klo 18.00 uskontojen ihmisille aiheuttamista haitoista

Uskontojen uhrit Suomessa sekä Uskontojen uhrien tuen UUT:n toiminta ja vertaistuki on aiheena helmikuun VAbaarissa. Avauksen pitää UUT:n toiminnanjohtaja Joni Valkila.
VAbaari on Helsingin seudun vapaa-ajattelijain kuukausittain joka 3. maanantai pidettävä rento ja vapaamuotoinen keskustelutilaisuus, jonka teema vaihtuu, mutta sana on vapaa kaikissa tilaisuuksissa.
VAbaarin pitopaikkana ma klo 18.00 – 20.00 on edelleen ravintola Memphis, jossa on kiva takahuone, Siltasarenkatu 18, Ympyrätalo, Hakaniemi. Vesi on tarjolla maksutta, mutta ravintolasta voi ostaa kuumia ja kylmiä juomia. Tilassa voi myös ruokailla tilaisuuden aikana.

Tiedot

Päivämäärä:
20 helmikuun
Aika:
18:00 - 20:00
Kotisivu:
https://vapaa-ajattelijat.fi/helsinki/?p=2369

Järjestäjä

Helsingin seudun vapaa-ajattelijat

Tapahtumapaikka

Ravintola Memphis
Siltasaarenkatu 18
Helsinki,
+ Google Map