Vapaa-ajattelijain Liitto ry

Uskonnottomien etu-, oikeusturva- ja kulttuurijärjestö

Uskomaton vapaa ajattelija 3/2019
Vapaa-ajattelijain Liitto ry / 23.11.2019
Haastateltavana esimerkiksi SETAn perustajajäsen sekä uskosta luopunut pappi. Asiaa myös mm. elämänkatsomustiedosta.

Vuoden 2019 kolmas Vapaa Ajattelija on erikoisnumero jossa yhdistettiin liiton Vapaa Ajattelija ja Helsingin yhdistyksen Uskomaton-lehti. Lehti jaettiin Voima-lehden välissä maan suurimpiin kaupunkeihin.

Lehdestä löytyy mm. uskosta luopuneen papin Harry Anttilan haastattelu ja asiaa elämänkatsomustiedon avaamisesta. Ääneen pääsee myös Helsingin vapaa-ajattelijoiden pitkäaikaisin jäsen, SETAn edeltäjän perustajanakin tunnettu Lars Svanström.

Lehti PDF-muodossa.

Kommentoi

kommenttia

 eroakirkosta.fi | et-opetus.fi | pakkouskonto.fi
Vapaa-ajattelijain Liitto ry