Vapaa-ajattelijain Liitto ry

Uskonnottomien etu-, oikeusturva- ja kulttuurijärjestö

Lausunto tietoyhteiskuntakaaren muuttamisesta
Jori Mäntysalo / 16.5.2017
Ehdotamme muutoksen yhteydessä normeja purettavan myös niin, että 216 § viimeinen momentti "Uskonnollisten tilaisuuksien televisiolähetyksiä ei saa katkaista mainoksilla eikä teleostoslähetyksillä." sekä 224 § säätämä rajoitus "Aatteellisella tai yhteiskunnallisella mainonnalla ei saa keskeyttää uskonnollisten tilaisuuksien televisiolähetyksiä." kumotaan.

Liikenne- ja viestintäministeriölle
Lausunto 16.5.2017

HE tietoyhteiskuntakaaren muuttaminen (LVM/2219/03/2016)

Ehdotamme muutoksen yhteydessä normeja purettavan myös niin, että 216 § viimeinen momentti ”Uskonnollisten tilaisuuksien televisiolähetyksiä ei saa katkaista mainoksilla eikä teleostoslähetyksillä.” sekä 224 § säätämä rajoitus ”Aatteellisella tai yhteiskunnallisella mainonnalla ei saa keskeyttää uskonnollisten tilaisuuksien televisiolähetyksiä.” kumotaan.

Kunnioittavasti

Vapaa-ajattelijain liitto ry

Marko Lakkala
varapuheenjohtaja

Esa Ylikoski
pääsihteeri

 eroakirkosta.fi | et-opetus.fi | pakkouskonto.fi
Vapaa-ajattelijain Liitto ry