Vapaa-ajattelijain Liitto ry

Uskonnottomien etu-, oikeusturva- ja kulttuurijärjestö

Vapaa-ajattelijat esillä Educa-messuilla
Esa Ylikoski / 26.1.2017
Vapaa-ajattelijain näyttelyosasto Educa-messuilla 27.-28.1. on Kansalaisvakuttamisen torilla. Esillä oppilaitosväelle muun muassa et-opetus.fi, Pro-Seremoniat sekä Vapaa-ajattelijain liiton tavoitteet ja Vapaa Ajattelija -lehti.

Vapaa-ajattelijain liitto osallistuu jälleen opetusalan Educa-messuille 27.-28.1.2017 Helsingin messukeskuksessa Pasilassa, perjantaina klo 10.00 -18.00 ja lauantaina klo 10.00 – 17.00. Liitolla on oma osasto Kansalaisvaikuttamisen torilla, ja osastomme on numero 6n98. Liiton yleisesitteen ja Vapaa Ajattelija -lehden näytenumeroiden lisäksi esillä on et-opetus.fi -hankkeen sekä Pro-Seremoniat -palvelun esitteitä.

 eroakirkosta.fi | et-opetus.fi | pakkouskonto.fi
Vapaa-ajattelijain Liitto ry