Vapaa-ajattelijain Liitto ry

Uskonnottomien etu-, oikeusturva- ja kulttuurijärjestö

Jäsenmaksuja karhuamassa
Jori Mäntysalo / 16.12.2016
Tampereella on tähän saakka toimittu melko mekaanisesti: Jäsenmaksu menee kevätkokouskutsun mukana, rästiläisille toinen syyskokouskutsun mukana, ja seuraavana keväänä erotetaan ellei maksua ole tullut. Päätin kokeilla tänä syksynä vielä yhtä kierrosta, jossa laitoin sähköpostilla rästiläisille muistutuksen. Tuloksena oli kymmenkunta maksanutta jäsentä lisää. Millainen on käytäntö muissa isoissa va-yhdistyksissä? Jotain maksujen tehostamiseksi pitäisi joka tapauksessa tehdä. Kuka […]

Tampereella on tähän saakka toimittu melko mekaanisesti: Jäsenmaksu menee kevätkokouskutsun mukana, rästiläisille toinen syyskokouskutsun mukana, ja seuraavana keväänä erotetaan ellei maksua ole tullut. Päätin kokeilla tänä syksynä vielä yhtä kierrosta, jossa laitoin sähköpostilla rästiläisille muistutuksen. Tuloksena oli kymmenkunta maksanutta jäsentä lisää.

Millainen on käytäntö muissa isoissa va-yhdistyksissä?

Jotain maksujen tehostamiseksi pitäisi joka tapauksessa tehdä. Kuka koodaisi vaikkapa sähköpostilaskumaatin, joka liittäisi sähköiseen laskuun virtuaaliviivakoodin? Uskon että se voisi jo itsessään parantaa tilannetta.

* * *

Olen pitänyt nyt vuoden blogia puheenjohtajan ominaisuudessa. Lopetan tämän tavanomaiseen vuodenaikatoivotukseen: hyvää joulua (”yule”, ei ”christmas”…) ja onnellista uutta vuotta!

 eroakirkosta.fi | et-opetus.fi | pakkouskonto.fi
Vapaa-ajattelijain Liitto ry