Vapaa-ajattelijain Liitto ry

Uskonnottomien etu-, oikeusturva- ja kulttuurijärjestö

VAPAUKSIEN VAALIPANEELI Helsingissä 26.3. klo 18
Esa Ylikoski / 25.3.2015
Teemana uskonnon, vakaumuksen, ajatuksen ja sanan vapaus sekä ihmisten yhdenvertainen kohtelu uskonnosta tai vakaumuksesta riippumatta. Järjestää Helsingin vapaa-ajattelijat ry Annetaan eduskunnalle eväitä: Uskonto yksityisasiaksi? Kirkko ja valtio omilleen? Kuka verottaa ketä? Uskonnonvapaus päiväkodeissa, kouluissa ja armeijassa? Sallitaanko elämänkatsomustieto kouluissa kaikille? Rehtoreilleko vapautus jumalanpalvelusten järjestämisestä? Jumalan pilkka pois – rikoslaista? Pikkulasten sukupuolielimet suojeltava ympärileikkaukselta? Uusi Yhdenvertaisuuslaki […]

Teemana uskonnon, vakaumuksen, ajatuksen ja sanan vapaus
sekä ihmisten yhdenvertainen kohtelu uskonnosta tai vakaumuksesta riippumatta.
Järjestää Helsingin vapaa-ajattelijat ry

Annetaan eduskunnalle eväitä: Uskonto yksityisasiaksi? Kirkko ja valtio omilleen? Kuka verottaa ketä? Uskonnonvapaus päiväkodeissa, kouluissa ja armeijassa? Sallitaanko elämänkatsomustieto kouluissa kaikille? Rehtoreilleko vapautus jumalanpalvelusten järjestämisestä? Jumalan pilkka pois – rikoslaista? Pikkulasten sukupuolielimet suojeltava ympärileikkaukselta? Uusi Yhdenvertaisuuslaki – mikä muuttuu?

Torstaina 26.3.2015 klo 18.00 -20.00
Metsätalo, Sali 4, (2. krs), sisäänkäynti Unioninkatu 40:n tai
Fabianinkadun/Kaisaniemenkadun puolelta.

Paneelissa helsinkiläiset kansanedustajaehdokkaat
Tapani Ruokanen, Kokoomus
Jape Lovén, SDP
Helena Kantola, Perussuomalaiset
Tapio Huttula, Keskusta
Anna Vuorjoki, Vasemmistoliitto
Otso Kivekäs, Vihreät
Nicholas Anderson, RKP

Puheenjohtajana Vapaa-ajattelijain liiton pääsihteeri Esa Ylikoski

Yleisökysymyksiä!
 

 eroakirkosta.fi | et-opetus.fi | pakkouskonto.fi
Vapaa-ajattelijain Liitto ry