Vapaa-ajattelijain Liitto ry

Uskonnottomien etu-, oikeusturva- ja kulttuurijärjestö

Vapaa Ajattelija 4/2014
Teemana uskonnot ja konfliktit. Lisäksi tietoa paikallisesta ja kansainvälisestäkin toiminnasta, sekä liiton viimeaikaisista lausunnoista.

Sisällysluettelo


Pääkirjoitus

Ateistin arkea ja juhlaa

Uskonnot ja konfliktit

Arvostelu

Hallittu ajatus - liittohallitus tiedottaa

Pääsihteerin palsta

Yhdistyneet ajattelijat - yhdistykset toimivat

Vapaasti ajateltua - mielipiteet

Muuta

 


Lue lehti verkossa

Oletko Vapaa-ajattelijain liiton jäsenyhdistyksen jäsen? Haluatko jatkossa lukea Vapaa Ajattelija -lehteä vain verkossa ja siten omalta osaltasi lopettaa Vapaa Ajattelijan paperiversion käytön? Ilmoita yhteystietosi ja etenkin sähköpostiosoitteesi meille (toimitusneuvosto@vapaa-ajattelijat.fi), niin kerromme lehden sähköisestä versiosta.

 

Jumalaton leiri

Viisivuorokautinen, itseohjautuva elämänviisaus- ja talkooleiri tarjolla kymmenelle raittiille, tupakoimattomalle, jumalattomalle ja muutenkin fiksulle ihmiselle heinä- elokuun vaihteessa 2015 sisäsuomalaisen, puhdasvetisen järven rantamilla. Yhtenä tarkoituksena on tuumailla nimeä myöten aiheellisia parannuksia ynnä mielekkäitä käytäntöjä nuorten aikuistumis- ja aikuisten nuortumisleiritoimintaan. Utelut ja ilmoittautuminen: Mikko Kiio 040 700 0841 nikkarimikko@suomi24.fi

 

Helsingin Vapaa-ajattelijat ry:n

SYYSKOKOUS

18.12. klo 18.00
liiton toimistolla, Neljäs linja 1, Helsinki

Syyskokouksessa käsitellään:
a) jäsenmaksun suuruus, toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2015
b) toimihenkilöiden palkkiot
c) yhdistyksen puheenjohtajan, hallituksen ja toimikuntien valinta
d) toiminnantarkastajien ja heidän varahenkilöidensä valinta
e) hallituksen sääntömuutosesitys

 

Hallitus

 

Vaparit taas Educa-messuille

Educa on opetusalan valtakunnallinen tapahtuma, joka järjestetään vuosittain Helsingin Messukeskuksessa, seuraavaksi 23.-24.1.2015. Vapaa-ajattelijain liitto on jo kahtena aiempanakin vuotena osallistunut tapahtumaan osana Kansalaisvaikuttamisen toria, joka on oma alueensa messuilla. Tätä perinnettä jatkamme edelleen. Standillamme (osasto 7kvt4) tulemme jakamaan ilmaiseksi esitteitämme ja Vapaa Ajattelijaa, sekä esittelemään vaparitoimintaa.

Messuista lisää osoitteessa www.educamessut.fi

 eroakirkosta.fi | et-opetus.fi | pakkouskonto.fi
Vapaa-ajattelijain Liitto ry