Perimmäisen kysymyksen äärellä (helmikuu 2019)
makimik / 28.2.2019
Kuusivuotias poikani tokaisi minulle tällä viikolla: ”Isi, et sinä jaksa nykyään leikkiä yhtä paljon kuin nuorempana.” Kuusivuotias voi kai muistaa asioita maksimissaan neljän viime vuoden ajalta. Tästä voidaan siis päätellä, että vastaansanomattoman todistajanlausunnon mukaan olin neljä vuotta sitten nuori, nyt 46-vuotiaana en enää ole. Siispä ihmisen ikääntyminen alkaa 42-vuotiaana. Tämä ei varmaankaan yllätä ketään, onhan […]

Kuusivuotias poikani tokaisi minulle tällä viikolla: ”Isi, et sinä jaksa nykyään leikkiä yhtä paljon kuin nuorempana.”

Kuusivuotias voi kai muistaa asioita maksimissaan neljän viime vuoden ajalta. Tästä voidaan siis päätellä, että vastaansanomattoman todistajanlausunnon mukaan olin neljä vuotta sitten nuori, nyt 46-vuotiaana en enää ole.

Siispä ihmisen ikääntyminen alkaa 42-vuotiaana. Tämä ei varmaankaan yllätä ketään, onhan Linnunradan käsikirjaan liftareille kirjoitettu, että vastaus perimmäiseen kysymykseen on juuri 42.

Mikko Mäkitalo, 28.2.2019

[fbcomments]