Suruadressit myynnissä
kimmo / 11.3.2017
Turun vapaa-ajattelijat myyntiin Vapaa-ajattelijain liiton kustantamia adresseja. Suruadressi on kooltaan 30 x 21 cm ja siinä on ajaton kynttilä- ja kukka-aihe graafisin somistein. Kannessa on Vapaa-ajattelijain liiton tunnus sekä teksti ”Osanotto suruun”. Sisäaukeamalla on valkeassa kentässä teksti ”muistoa kunnioittaen ja suruun osaa ottaen” sekä tilaa vainajan nimelle ja muistosanoille. KATSO TÄSTÄ ADRESSIN KUVA Nyt myynnissä […]

Turun vapaa-ajattelijat myyntiin Vapaa-ajattelijain liiton kustantamia adresseja.

Suruadressi on kooltaan 30 x 21 cm ja siinä on ajaton kynttilä- ja kukka-aihe graafisin somistein. Kannessa on Vapaa-ajattelijain liiton tunnus sekä teksti ”Osanotto suruun”. Sisäaukeamalla on valkeassa kentässä teksti ”muistoa kunnioittaen ja suruun osaa ottaen” sekä tilaa vainajan nimelle ja muistosanoille.
KATSO TÄSTÄ ADRESSIN KUVA

Nyt myynnissä myös onnitteluadressi.

TILAAMINEN:
puhelinnumerosta 044 0505721, mielellään tekstiviestillä: suruadressi, nimesi, osoitteesi
Maksa (mielellään samana päivänä) 15 euroa yhdistyksemme tilille 554 240 – 426 375 ja kirjoittamalla viestikenttään nimesi ja osoitteesi. Lähetämme adressin maksun saatuamme.

Adressia voi ostaa myös tilaisuuksistamme. Hinta on tällöin ilman postikuluja 13 euroa

[fbcomments]