Uuden vuoden toimintaa
kimmo / 19.12.2013
Lähettänyt 19. joulukuu 2013 – 14:19 käyttäjä Mikko Mäkitalo Uusi vuosi on alkanut ja Turun Vapaa-ajattelijoilla edessä on hiljaisen toimintavuoden jälkeen toivottavasti aktivoitumista. Syyskokous vuodelta 2013 viivästyi sen verran, että se pidettiin vasta tämän vuoden tammikuun 8. päivä. Siellä valittiin uudeksi puheenjohtajaksi Ritva Ahonen ja muutenkin hallitukseen jonkin verran uusia henkilöitä. Jäsenmaksut pidettiin entisen suuruisina […]

Uusi vuosi on alkanut ja Turun Vapaa-ajattelijoilla edessä on hiljaisen toimintavuoden jälkeen toivottavasti aktivoitumista. Syyskokous vuodelta 2013 viivästyi sen verran, että se pidettiin vasta tämän vuoden tammikuun 8. päivä. Siellä valittiin uudeksi puheenjohtajaksi Ritva Ahonen ja muutenkin hallitukseen jonkin verran uusia henkilöitä. Jäsenmaksut pidettiin entisen suuruisina ja toimintasuunnitelma jatkaa melko paljolti edellisten vuosien linjoilla. Pääpainon toivotaan olevan hyvien yleisötilaisuuksien järjestämisessä ja blogikirjoittelun aktiivisuudessa. Erikseen kokouksessa ryhdyttiin hahmottelemaan yhdistyksen kannanottoa eutanasiaan ja kevään yleisötilaisuuskin voisi olla eutanasiateemasta.

Liiton julkaiseman Vapaa Ajattelija -lehden uusin numero ilmestyi vuoden lopussa. Turussa sitä on julkisesti tarjolla ainakin pääkirjastossa, mutta siellä se on valitettavasti joutunut jonkinlaisen vandalismin kohteeksi, henkilökunta on joutunut poistamaan sen avoimesta hyllytarjonnasta ja nyt sen joutuu erikseen pyytämään infotiskiltä. Tekeeköhän liittomme nykyään liian hyvää lehteä, kun vastustajamme eivät voi olla sabotoimatta sitä?

Vapaa-ajattelijain liitolla on tänä vuonna liittokokous, joka pidetään kesäkuussa Tampereella. Joka kolmas vuosi pidettävässä liittokokouksessa valitaan mm. liiton puheenjohtaja ja liitohallitus.

[fbcomments]