Baari-ilta 13.8. — verkostomarkkinoinnin ja kulttien vertailua
Jori Mäntysalo / 14.7.2020
Aiheena verkostomarkkinointijärjestelmän sosiaalisesti ja psykologisesti sitouttavat elementit sekä sen vertautuminen kulttimaiseen toimintaan.

Torstaina 13.8. baari-illassa alustaa Leena Muranen — Sosiaalipsykologian kandidaattitutkielman esittely: aiheena verkostomarkkinointijärjestelmän sosiaalisesti ja psykologisesti sitouttavat elementit sekä sen vertautuminen kulttimaiseen toimintaan.

Paikkana baari-illoilla on Gastropub Nordic Otavalankadulla, löytyy Koskikeskusta vastapäätä. Aloitetaan kello 18:30, ja meidät löytää takaosan kabinetista. Ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Joistakin tuotteista saa illalla pienen alennuksen kun kertoo tiskillä olevansa vapaa-ajattelija.

Illat jatkuvat kunkin kuun toisena torstaina. 10.9. Tiina Elovaara kertoo miten kansalaisjärjestö voi vaikuttaa.

Comments

comments