Baari-ilta 9.7.2020
Jori Mäntysalo / 29.6.2020
Seuraava baari-ilta 9.7.2020. Ei vielä erityisempää aihetta eikä alustajaa, vaan vapaata keskustelua.

Tampereen vapaa-ajattelijat pitää loppuvuoden ajan baari-illan kunkin kuun toisena torstaina, seuraavan kerran siis 9.7.2020.

Tällä kertaa ei vielä erityisempää aihetta eikä alustajaa, vaan vapaata keskustelua.

Paikkana Gastropub Nordic, Otavalankadulla liki Koskikeskusta. Aloitellaan kello 18:30 ja meille on varattu takaosan kabinetti. Tiskiltä saa joistakin tuotteista pienen alennuksen kun kertoo kuuluvansa meidän seurueeseemme.

Tätä seuraava kerta on 13.8. jolloin alustaa Leena Muranen — Sosiaalipsykologian kandidaattitutkielman esittely: aiheena verkostomarkkinointijärjestelmän sosiaalisesti ja psykologisesti sitouttavat elementit sekä sen vertautuminen kulttimaiseen toimintaan.

Comments

comments